En Nobel anmodning

 

I anledning luke 18 i årets adventsquizaksen, finner sekretariatet det opportunt å videreformidle følgende henvendelse fra Det norske Nobelinstitutt:

«Hei,

Telefonen forteller meg at dere har Nobel-relaterte spørsmål i quizen deres nå.

Det er hyggelig at dere inkluderer oss – med det medfører at telefonen ringer ganske så mye, og vi har rett og slett ikke tid til å svare på alle telefonene.

Så om dere har Nobel-spørsmål senere, så er det fint om det er spørsmål vår venn Google kan svare på.

Med vennlig hilsen

The Norwegian Nobel Institute

Henrik Ibsens gate 51

No-0255 Oslo»

 

Ting kan med andre ord tyde på at heller ikke 2015 blir året da Quizaksen tildeles Nobelprisen i noe som helst, selv om adventsquizsekretariatet naturligvis har tatt kontakt og forsøkt å roe gemyttene. Heldigvis har vi alltids Rafto!

Og hva anmodningen angår, kan den selvsagt ikke tas til følge.

3 tanker om “En Nobel anmodning

 1. Men at jeg utga meg for å være malala som trengte navnet til skoledagboka sa de ikke noe om? Tror jeg var overbevisende som pakistansk pike i gjennom røret i hvertfall 😀

 2. Jeg forsøkte faktisk først en høflig og hyggelig mail. Den er fortsatt ikke besvart.. Utrolig at ikke folket der fatter at det finnes viktige ting i verden,som timesfrister og 3-poengere

 3. Noen får svar, dog et døgn for sent til å få tre poeng for det, men det korrekte svaret er altså:

  Komiteens sekretær prøver å ringe prisvinneren 30-45 minutt før annonseringen. Det er særlig viktig at de mindre kjente prisvinnerne får beskjed; de mest berømte klarer seg uten beskjed. Vi ringer heller ikke når det er stor fare for lekkasje ved å ringe.

  Geir Lundestad
  Director, Professor
  The Norwegian Nobel Institute

  Phone: +47 22129300

  Henrik Ibsens gt. 51
  NO-0255 Oslo
  Norway

Det er stengt for kommentarer.