Mange trepoengere i luke 3

Folk liker tydeligvis rødtopper – og det er jo ikke rart, for what’s not to like (bortsett fra når de røyter da)?! Det var i alle fall mange som svarte Unni Wilhelmsen i går (om enn med noe ulik skrivemåte, alle godkjennes) hvilket ga seg det utslag at det ikke er noen endring i tetsjiktet eller rett under. Sekretariatet registrerer imidlertid at både The Ladies, Geotippen og Quizluncherne alle rakk å slenge inn rett svar innen første tidsfrist, hanket inn tre friske poeng, og dermed i høyeste grad er med i racet.

Blant alle klagemål, trusler, korrupsjonsanklager (og -forsøk, det skal erkjennes) som har vederfart sekretariatet så langt, er det foreløpig bare etterspørselen etter tabell som tas noenlunde til etterretning. Den kommer selvsagt, den foreløpige mangelen skyldes problemer av teknisk-manuell karakter, og sekretariatet har satt ned en hurtigarbeidende komité til å se på saken. Komiteen består imidlertid i sin helhet av sekretariatet selv, så det kan påregnes noe delay. God søndag så lenge!

En tanke om “Mange trepoengere i luke 3

  1. God søndag!

    Aristokattene har sendt inn svar: Oddvar Brå, men Astrid, den minste aristokatten fikk ikke bekreftelse , og nervøse som vi er for å miste en trepoenger, sender vi også svaret på mail, sånn for sikkerhets skyld [😊]

    Hilsen Eli, den store mamma-aristokatten

    ________________________________

Det er stengt for kommentarer.