Flott stemning på årets andre sommerquiz

For første gang hadde Quizaksen med seg en kvinnelig makker, og frk. Helene gjorde på ingen måte skam på rollen. Hun fikk til og med sin egen fanklubb, og blir nok å se igjen bak spakene i løpet av sommeren. Stemninga var fin, og alle de 27 laga så ut til å ha en strålende kveld. Også Morten i utebaren var fornøyd, ikke minst med at det gikk unna med pølseivaffel-salget. Det er jo etterhvert en kjensgjerning, men alle ❤️ Moss!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s