Påmelding til Adventsquizaksen 2017!

Sekretariatet er endelig tilbake i kjøligere omgivelser etter sitt sedvanlige 11 måneder lange opphold på en sydhavsøy. Det er derfor en glede å kunne ønske velkommen til den åttende utgaven av førjulsstrias intellektuelle motbakkeløp:

Adventsquizaksen 2017!
Reglene er som følger:

 1. Man kan delta alene eller som lag, og man må melde seg på med lagnavn og beskrivelse av laget.
 2. Hver dag legges det ut et nytt spørsmål på et tidspunkt nærmere fastsatt etter algoritmer utarbeidet av Det internasjonale adventsquizforbundet.
 3. Svarer man korrekt innen en time får man tre poeng.
 4. Svarer man korrekt innen midnatt får man to poeng.
 5. Svarer man delvis rett kan man få ett poeng.
 6. Alle hjelpemidler er tillatt, husk at i adventsquiz og kjærlighet er alt lov!
 7. Den som har flest poeng når vi teller opp 1.juledag går seirende ut, vinner heder og ære og en vandrepokal.
 8. OBS: Sutring og klaging på motstandere, medspillere, adventsquizsekretariatet eller personer og/eller institusjoner tilknyttet dette, reglement (inkludert spørsmål, vanskelighetsgrad, tidspunkter, klagebehandling, inhabilitet, sekretariatets lemfeldige omgang med og fremleggelse av juridiske betraktninger osv.), surmuling, egotripper og annen generell oppførsel som drar tankene hen mot en langstrakt og hårfin mannlig portugisisk fotballspiller, belønnes ikke nødvendigvis med poeng. Med bestikkelser stiller det seg naturligvis annerledes.

Premiene deles ut på Quizaksens tradisjonelle romjulsbord.

For påmelding: Skriv lagnavn og en kort beskrivelse av deg eller laget som kommentar på Adventsquizaksen 2017.

 

Logo2

quizaksen@hotmail.com

6 tanker om “Påmelding til Adventsquizaksen 2017!

 1. Team Antonsen melder seg på i år igjen. Vi er tre medlemmer i teamet og har igjen skyhøye ambisjoner om topp plassering når sammenlagtseieren skal gjøres opp 25. desember. Vi har dog ikke for vane å innfri men ambisjonene kan ingen ta de ifra oss.

  Gleder oss til igjen å ha blanke ark!

 2. Do They Know It’s Quizmas stiller i år igjen. Dette anser vi nå som et AMU tiltak. CV’en er styrket siden sist med utstrakt kunnskap om norsk geografi.

Det er stengt for kommentarer.