Luke 12

«Nå snakker vi!», som man nesten sier på Twitter.

Det er endelig en ny uke, og vi har nettopp sendt hele staben på fest. Vi trengte ikke å dra til Barcelona, selv om det i og for seg kunne passet greit. For hva var anledningen tro, joda, la oss ta noen nøkkeltall: 174 000 totalt fordelt på 1630, utført av 14 400 + 3700. Og så var det festen da: «Møllergata, midt på dagen…» for å parafrasere Oslo Ess, dog var det dårlig med dansing. Men når Hilde inviterer, så stiller man, og det var på sett og vis to halve sekel som ble markert.

Uansett, nok om Quizaksens private utlegninger: Hva slags fest er det snakk om?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.20) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

19 tanker om “Luke 12

 1. Her må det da være snakk om feiringen av NOU som konsept, og festens navn er:
  NOU 50 år! Hvordan har NOU-ene utviklet seg og hva har de betydd?

 2. Farfars svar er at DFØ feirer at NOU fyller 50 år. Direktør Hilde Singsaas fylte også 50 tidligere i år.Festen arrangeres i dag i Møllergata, forkortelsen NOU dro oss i retning Barcelona og Camp Nou OG vi fant en twitterkonto som hyller Norges offentlige utredninger: «NOU snakker vi».

 3. På Mesh i Møllergata har Direktoratet for forvaltning og økonomistyring (DFØ) i dag markert «NOU 50 år!» med eit seminar om «Hvordan har NOU-ene utviklet seg og hva har de betydd?». Målgruppa var «alle som er opptatt av kunnskapsbaserte beslutninger.» Det er vi jo, så jamvel om vi ikkje var personleg til stades sprett vi sjampisen til NOU-anes ære og undrar korleis politikarane kunne vite noko som helst før 1972.

 4. Quizzefar er midlertidig ute av spill, men reinsdyrene mener at vi i dag skal til festen der DFØ feirer at NOU er 50 år.

 5. Vi i ingen grenser råsjanser på at dette er markeringa av Norske offentlige utredninger, NOUer (camp NOU i barcelona), som har pågått i femti år, og at den Hilde det er snakk om er direktøren for DFØ Hilde Singsaas som er den som inviterer.

 6. Vi håpet i det lengste det var en gjentakelse av Quizaksens 2017-spørsmål om Blaze Go-Go Bar, som også involverte både Oslo Ess og Møllergata, men fant at det var noe betydelig mer spennende: Vi skal selvsagt til feiringen av at Norges Offentlige Utredninger feirer 50 år.

 7. NOU er 50 år og det markeres med en skikkelig fest i form av seminar i dag kl 08.30 sharp.
  Konfransier Hilde Singsaas ble også 50 i år og kan sikkert også markeres for de som ønsker det, meldes det fra Jesus Quiztus.

 8. I dag skal vi til det uten tvil festlige arrangement «DFØ feirer at NOU er 50 år». Hilde(50) gjorde det sikkert knallsterkt som konferansier.

 9. Familien Hverdagsen tror at festen det her er snakk om her er NOUs feiring av 50 år med rapportering. I likhet med NOU har også Hilde Singsaas rundet det halve århundret i år. Det vites ikke om feiringen ble lagt til NOU Camp i Barcelona eller til Blaze i Møllergata i Oslo, men det er i alle fall verd å feire at det er utgitt 1630 i NOU-serien.

 10. Festen vi skal ta en tur på er selveste 100 års markeringen til vårt kjære Vinmonopol. Her burde det være mulighet for litt skjenk.

 11. På Gjendebu har DNT hytter, DNT er i Møllergata, Oslo ess spiller på festival der hvert år, og alle de tallene kan være km det er å gå fra hytte til hytte.

  Gjendebufestivalen tenker vi er festen dere er ute etter.

 12. I dag går vi rett på sak uten lange beskrivelser, eller å nevne Benny Ba… ehem. Forretningsforviklerne tror den allmektige jury er på jakt etter en utbyttefest i dagens luke.

 13. NOU snakker vi (nørding)! Vi skal ikke til Camp Nou, men til feiring av NOU feiring av 50 år. Muligens. Sender frisørregningen til deg.

 14. I dag er Skeletor i stuss, og det gikk dessverre ikke over heller. Vi greier ikke skreddersy flere google-søk nå, og skyter fra hofta med liten forhåpning for treff. Vi går for fotballfest på Youngstorget den 21.mai i anledning champions league-finalen mellom Barcelona og Lyon. Over og ut, kaput.

 15. Vi er frustrert. Ingenting stemmer med noe. Sekel er både århundre og 11,4 gram – uten at det hjelper det aller minste. Og hvor kommer Barcelona inn? Og hvem er Hilde? Vi har oppdaget på tampen at grensen mot Sverige er 1630 kilometer lang, men har få minutter til svarfristen og har rett og slett ikke tid til å undersøke om det har relevans. Vi forventer en ydmykende opplevelse idet fasiten tikker inn – med et svar vi regner med at vi mener vi burde ha kunnet. Vi gremmes – men prøver oss på at festen er åpningen er åpningen av Blix tunnelen – altså den nye Follobanen.

 16. Vi tror det dreier seg av markeringen av at Quizaksen selv har stilt 174000 spørsmål, fordelt på 1630 quizkvelder med 14400 deltakere på 3700 lag…

  Feiret på Blaze, uten dansing – midt på dagen. Ganske spesielt opplegg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s