Luke 13

På tide med litt gammelt på nytt, eller eventuelt alternative fakta.

Vi skal via en person som bare tilsynelatende deler navn med en nynedrykket fotballprofil og landets tidligere statsminister, og som i sin forbigående rolle kom med vikarierende påstander om eierinteressene til en talkshow-dronning, overhodet for den katolske kirke samt en nå avdød seksualforbryter, selvsagt helt uten sammenligning for øvrig.

Hvilke eierinteresser påstås nevnte religiøse leder å ha?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (12.29) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

24 tanker om “Luke 13

 1. Here are the votes of the Ingen grenser jury: Dette kommer fra komiker Christian Mikkelsen, som har et navn som ligner rimelig mye på Christian Michelsen (tidligere statsminister og KBK-trener). Han påstår i Nytt på nytt at blant annet at Paven har store eierandeler i Espa Bolleland.

 2. Farfars svarer at eierinteressene man skal fram til i dag er Espa bolleland.

  Christian Mikkelsen hevder, i sin vikarierende rolle i nytt på nytt, at han har fått en del navn fra dagensnæringsliv om ulike eierskap i Norge:
  Oprah Winfrey skal eie store deler av Tusenfryd (ikke medregnet Japp Spaceshot), paven har store eierandeler i Espa Bolleland, og Epstein har eid Mosseporten.

 3. Endelig en oppgave vi henger med på igjen! (Arbeids)tiden løp fra oss i dag og ødela for tre poeng, men vi er ganske trygge på at vi skal til Christian Mikkelsens vikarinnhopp for Pernille Sørensen i nytt på nytt, hvor hans påstand er at Paven har store eierandeler i Espa Bolleland, som er svaret på dagens oppgave. Forøvrig påstår han også at Oprah Winfrey eier store deler av Tusenfryd, ikke medregnet Japp SpaceShot, og at Jeffrey Epstein eide Mosseporten i mange år. Forretningsutviklerne har også fått nyss i ny trivia – det ryktes at Benny Bankboks eier en sparegris full av bokseshortser i Gildeskål sparebank, men kildekritiske som vi er tør vi ikke å skrive det med 100% sikkerhet.

 4. Skeletor har nesten forspist seg på lussekatter og lå langstrakt på slagbenken da lyset gikk opp for både skjelettinteresserte og Lucia.

  Paven, i følge vikar Christian Mikkelsen i Nytt på Nytt, har eierandeler i Espa Bolleland.

  Winfrey har Tusenfryd og Epstein har Mosseporten. Spennede 🙂

 5. Skal til Christian MiKKelsen her, og Nytt på Nytt. Hvor Oprah Winfrey sies å eie deler av Tusenfryd, utenom Japp Spaceshot ( så klart..?). Og at J. Epstein eide Mosseporten i mange år- er en (mulig) grunn til at jeg aldri er der. Og Paven? Har store eierandeler i Espa Bolleland

 6. Pernille Sørensens «Nytt på nytt»-vikar Christian Mikkelsen (som tilsynelatende deler navn med Kristiansunds fotballtrener Christian Michelsen og Norges tidligere statsminister Christian Michelsen) påsto i februar at paven har store eierandeler i Espa Bolleland. Og med det tar ridepikene fri for i kveld og koser seg med lussekatter i stedet på Luciadagen.

 7. Det påstås av christian mikkelsen at noen gått til det skritt som Quizzefar har tenkt på lenge. Her skal det bli andre boller med tilgang på kvalitetsfor til reinsdyra tenkte jeg men ble tydeligvis forbigått på oppløpssiden av en fyr med mulig hjelp av fra oven. I sammenheng med at Oprah eier tusenfryd og Epstein eide mosseporten før påstår Mikkelsen at paven har store eiendeler i Bolleland på Espa.

 8. Christian Mikkelsen, altså komikaren, påstår at paven har store eigardelar i Espa Bolleland. Vi sprett straks ut på pilegrimsferd.

 9. The Gangstashitters:
  Christian Mikkelsen e tidligere statsminister.
  Christian Michelsen e trener for Kristiansund som rykka ned fra eliteserien i år.
  Christian Mikkelsen e å komiker som va vikar i en episode av «nytt på nytt» i år.

  I denne episoden av «nytt på nytt» sier Mikkelsen at «Oprah Winfrey eier store deler av Tusenfryd (ikke medregnet Japp Spaceshot)» at «Paven har store eierandeler i Espa Bolleland» og at «Jeffrey Epstein eide mosseporten i mange år».

  Svaret er altså at den nevnte religiøse lederen påstås å ha eierinteresser i Espa Bolleland!
  🥳🥳🥳🥳

 10. Oprah Winfrey eier store deler av Tusenfryd, ikke medregnet Japp SpaceShot. Paven har store eierandeler i Espa Bolleland. Og Jeffrey Epstein eide Mosseporten i mange år. Paven vant. Tenk det a. Espa Bolleland.

 11. Vi skal heldigvis ikke til en tweet fra Peter Christian Hersleb Kjerschow Michelsen, men vi skal til en gjesteopptreden på nytt på nytt – der hans navnebror påstår at Paven eier Espa Bolleland.

  Vi stopper nok der fortsatt, men er mer rystet over hva vi har lært om Mosseporten.

 12. I dag skal vi til Christian Mikkelsen som påstår at paven eier Espa Bolleland da han var vikar i Nytt på Nytt. Svaret er altså Espa Bolleland.

 13. I følge Christian Mikkelsen som ikke må forveksles med statsminister Christian Michelsen, eller tidligere MFK-spiller og nå nynedrykka Kristiansundprofil Christian Michelsen har paven eierinteresser i Espa Bolleland.

  Det kan også nevnes at Jeffery Epstein eier Mosseporten og at Opera Winfrey eier store deler av Tusenfryd i følge nevnte Mikkelsen.

 14. Dagens svar er å finne i Nytt på Nytt 04.02.2022 der komiker Christian Mikkelsen vikarierte for Pernille Sørensen. Må ikke forveksles med hverken tidligere Statsminister Christian Michelsen, eller trener for nynedrykkede Kristiansund Ballklubb Christian Michelsen. I følge Mikkelsen eier Oprah Winfrey store deler av Tusenfryd (ikke medregnet Japp SpaceShot), Paven har store eierandeler i Espa Bolleland og Jeffrey Epstein eide Mosseporten i mange år. Svaret på dagens oppgave er med andre ord: Nevnte religiøse leder påstås å ha eierinteresser i Espa Bolleland.

 15. Dagens luke føltes umulig! Og når vi snart får fasiten er det sikkert maksimalt frustrerende.

  Men det er som kjent bedre å svare NOE enn å ikke svare. Vi sjanser derfor på en tur til en gammel alternativ fakta fra en sang av George Harrison, der det påstås at Paven eier en del av General Motors. Svaret blir da: eierinteresser i GM.

 16. Litt usikker på om forrige svar ble sendt inn. Vi tar i alle fall en kjempesjanse og sier:
  Eierinteresser i General Motors

 17. Vært noen tunge kveldstimer for oss de siste dagene! Vi tror vi klarer å trekke en eller annen linje mellom at treneren i det nynedrykkede Kristiansund heter Christian Michelsen, statsministeren i Norge (1905-1907) det samme og lander på at vi kanskje skal til komikeren Christian Mikkelsen. Han vikarierer for Pernille Sørensen i Nytt på Nytt og sier at paven har store eierandeler i Espa Bolleland.

 18. For De Håpefulle:
  Christian Mikkelsen (deler navn med tidligere statsminister Christian Michelsen). Deler også navn med treneren til Kristiansund Ballklubb som rykket ned i år.

  Han var vikar på nytt på 04. februar 2022.

  Det fremmer han påstander om at Oprah Winfrey eier store deler av Tusenfryd (ikke medregnet Japp SpaceShot), Paven har store eierandelen i Espa Bolleland, og at Jefrey Epstein eide Mosseporten i mange år.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s