Luke 2

I dagens luke skal vi til temaet partnerjakt. Menneskers søken etter drømmepartneren er som kjent universell, helt uavhengig av kjønn både på søkeren selv og dennes preferanser. Men om man i jaktens hete kan få med seg litt fame på kjøpet, er selvsagt ikke det å forakte. En som offentlig har søkt drømmeprinsen i år har tatt seg en prat med en som tidligere har vært ute i samme ærend, om denne vedkommendes syn på saken.

Og man kan som kjent ikke få både i frukt og kurv: Hva er det eneste triste med å være gay, ifølge nevnte ekspert, som for ordens skyld i denne sammenhengen ikke lenger sjøl er på jakt?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.13) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

28 tanker om “Luke 2

 1. Det eneste triste med å være gay, i følge Jan Thomas, er at han elsker bryster/pupper. Quote: «Jeg elsker bryster. Det er det eneste triste med å være gay, det er obsessen min med pupper. Jeg skulle ønske Harlem (hans samboer, red.anm.) hadde pupper».

 2. I et intervju mellom Jan Thomas og Linni Meister på programmet «Linni søker drømmemannen» innrømmer Jan Thomas at det eneste triste med å være gay er at han er «Obsessed med pupper». Svaret blir altså hans fascinasjon for kvinnebryster.

 3. PUPPER! Svaret er pupper! Det er det eneste som Jan Thomas synes er det triste med å være gay! Det er altfor lite pupper!

 4. At ikke Harlem har pupper. Jan Thomas er «obsessed» med pupper, og det er det eneste triste ved å være gay!

 5. Slack advent svarer:
  Her skal vi til programleder i Linni søker drømmeprinsen: Jan Thomas.
  Det eneste triste med å være gay ifølge han er at menn ikke har pupper. Nærmere bestemt sitat fra Jan Thomas: «Jeg elsker bryster. Det er det eneste triste med å være gay. Jeg er obsessed med pupper. Jeg skulle ønske Harlem hadde pupper.» Kilde: https://www.youtube.com/watch?v=Pt4O8bpRIjA

 6. Jan Thomas fant sin drømmeprins Harlem på TV, og er tilsynelatende godt fornøyd med det, unntatt på ett punkt: Han elsker bryster, og skulle ønske at [sin kjæreste] Harlem hadde pupper. «Det er det eneste triste med å være gay» i følge Jan Thomas. Dette innrømmer han til Linni Meister i starten av TV-serien Linni Meister søker drømmeprinsen.

 7. Så hadde vi ikke heeelt kontroll på hestene i går. Noen av veddeløpshestene våre ble urolige av alle «kjeltring-navnene» vi kastet om oss og ble veldig regressive med minner fra Bjerke Travbane og lugubre dealer.

  Men vi har mer ro i paddocken i dag, da temaet kan roe ned selv et lite barn.

  I dag skal vi til vennene Jan Thomas og Linni, hvor sistnevnte søker drømmeprinsen.

  Jan Thomas sier selv følgende om det triste med å være gay: «Jeg elsker bryster! Det er det eneste triste med å være gay. Jeg er obsessed med pupper! Jeg skulle ønske at Harlem hadde pupper.»

 8. ( . ) ( . )

  «Jeg elsker bryster. Altså, Det er den eneste triste med å være gay. Jeg er obsessed med pupper. Jeg skulle ønske Harlem hadde pupper. » – Jan Thomas til Linni

 9. Skeletor luktet kjapt Jan Thomas-lunta, og fant frem til en prat han hadde med partnersøkende Linni Meister i januar i år. Han slet fælt med å ta øynene fra puppene hennes. Han sier så at «Det eneste triste med å være gay er at jeg er obsessed med pupper. Jeg kunne ønske Harlem hadde pupper.

 10. J-T og Linni har begge lett og funnet sine drømmeprinser, men førstnevnte har uttalt til den andre at «det eneste triste med å være gay, jeg er obsessed med pupper, jeg skulle ønske harlem hadde pupper».

 11. Farfars: Det eneste triste med å være gay, i følge Jan Thomas, er å være obsessed with pupper, så han skulle selv ønske han hadde pupper.

 12. det eneste triste for Jahn Thomas som er gay er at han går glipp av pupper, for han elsker pupper. Dette sa han til Linni Meister i programmet Linni søker drømmeprinsen.

 13. Etter heftig familieråd svarer Hverdagsen: Vår alles kjære Jan Thomas, kjent som både Maskoramadetektiv, stylist, frisør, skuespiller, terningtriller i Se og Hør, treningsnarkoman, USA-ekspert og Kirsten Giftekniv ser sin seksuelle orientering som en stor fordel. Det vites ei om det er fordelene til hans gode venninne Linni Meister som har gjort han misunnelig? Han synes i all fall at PUPPER er stas. Så stas at han synes det er det verste med å være gay.

 14. Dette kan vi i meieribransjen identifisere oss med. Det triste med å være gay, synes Jan Thomas, er at det ikke involverer kvinnebryster.

 15. Vi skal til en samtale mellom to som begge satser på at TV-kameraer kan lokke frem den gode og intime stemningen som ny kjærlighet trenger. Vi snakker selvfølgelig om Jan Thomas og Linni. Førstnevnte skulle gjerne hatt tilgang på noe sistnevnte er rikelig utstyrt med, nemlig pupper. Men det har han ikke, og det er etter hans eget utsagn, det eneste triste med å være gay.

 16. JT asså. Han elsker bryster. Det er det eneste triste med å være gay – han er obsessed med pupper. Han skulle faktisk ønske at Harlem hadde pupper, han…
  Tok oss litt for lang tid. Men bedre sent enn aldri, si.

 17. Etter å ha bommet på Benny og landet på Jan Thomas i første luke, ble vi ganske forfjamset da det meste tydet på at vi skulle tilbake dit i dag…

  Men, det skal vi jo. Jan Thomas er obsessed med pupper – og forteller Linni Meister at det eneste triste med å være gay er at man ikke har tilgang på pupper.

 18. Dette må være Jan Thomas, han har uttalt at han er veldig glad i pupper, og at siden han er gay får han ikke muligheten til å tafse på så mange pupper så ofte.

 19. The Gangstashitters:
  Jan Thomas sitter på en benk og snakker med Linni. Linni har utringet overdel, som en ultimate test. Skulle egentlig tone det litt ned, og ikke bjuda på første daten. Jan Thomas utbryter: «Jeg elsker bryster. Altså det er det eneste som er trist med å være gay, jeg er obsessed av puppuppupper. Jeg skulle ønske Harlem hadde pupper»

 20. Vi tenker det har med bryster å gjøre. Jan Thomas digger visstnok det.. Riktignok ikke Linni sine, men han skulle gjerne ønske Harlem hadde bryster..
  Jan Thomas er besatt av bryster og sånn sett er det trist å være gay.

 21. Denne var vanskelig! Vi kom fram til at det antakelig kunne gjelde Jan Thomas og Linni Meister. De har jo begge søkt drømmeprinsen på TV i hver sin sesong, og JT hadde jo en slags mentorrolle i Linnis sesong.

 22. Jan Thomas sier til Linni før hun skal på speed date i tv-programmet Linni søker drømmeprinsen: Jeg elsker pupper, det er det eneste som er trist med å være gay!

 23. I dag tror vi Kan Thomas syntes det er trist at han som gay ikke får tatt nok på kvinners pupper, men da han ikke svarer på instagram-meldinger får vi ikke bekreftet dette

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s