Luke 21

I dagens luke skal vi til en person som ikke lenger er blant oss, men for poesiens skyld er det likevel skrevet i presens.

Ok, så er jeg kanskje en systemkritisk romantiker. Og for noe av dette er jeg idømt tjue års kjedsomhet, på grunn av resten gjør jeg hva du vil og du kan gjøre hva du vil med meg. Jeg er uansett din av mitt slag. Interessant nok er jeg til og med svak for mossejente(r), i hvert fall én. Men jeg er verken fra samme by eller land. Og veit du hva? Fra og med i dag får du det ikke lenger som du vil.

Hvem er jeg?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (13.00) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

24 tanker om “Luke 21

 1. Dette er Leonard Cohen. Både Marianne fra Larkollen og alle tekst-hintene gjør oss bombesikre. Hilsen Ingen grenser.

 2. Hallelujah! I dag kom svaret som ein fugl på ei snor: I dag er det Leonard Cohen som er vår mann, med vidkjend gul regnjakke og ei jente frå Larkollen som han måtte seie farvel til ganske tidleg i karriera. Vi takkar for dansen, men vil eigentleg ha det mørkare.

 3. Du er Leonard Cohen, som synger «They sentenced me to 20 years of boredom» og var svak for Mosse(Larkoll)jenta Marianne, selv om han selv var fra Canada. Han synger også «You want it darker», men fra og med i dag snur sola – så da får du det ikke lengre sånn du vil! God solsnudag!

 4. Etter noen dager på villspor tror vi at vi er tilbake i forretninger, og at vi i dag skal til Leonard Cohen.

  Hvis dette er feil blir quizsituasjonen enda mørkere, nesten som om noen dreper flammen, og det håper vi vi unngår…

 5. Jesus Quiztus vet mye om kjedsomhet. Var mye ferie i toppetasjen med kun fattern. Hvorvidt det var 20 år eller 2000 vites ikke.

  Det som derimot vites er at fortellerstemmen i dagens luke tilhører ingen ringere enn Leonard Cohen.

  «Give me a Leonard Cohen afterworld – So I can sigh eternally»

 6. I dag skal vi til Leonard Cohen. At Marianne Ihlen er Mossejente hadde faktisk gått oss hus forbi – men det er jo ekstra stas!

  (De andre lagene likte oss så lenge de trodde vi var adventsquizens tapere, men nå er de nok bekymret for at vi fort kan vinne likevel)

 7. Quizzefar kan melde om bedre vær på nordpolet i dag og skal ikke se bort i fra at reinsdyra har fått litt ekstra høy som motivasjon etter gårsdagens sportsfinte

  Vi går for Leonard Cohen i dag

 8. Svadamene stresser videre med juleforberedelser og møter ugunstig plassert midt i beste adventsquiztid. Semi-profesjonell multitasking sørget likevel for at vi kom frem til dagens løsning innen fristen: Du er Leonard Cohen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s