Luke 5

Dagens luke vil sekretariatet benytte til å ære en gammel venn som dessverre ikke hadde anledning til å danse med oss lenger, og det finnes vel knapt en bedre måte å gjøre det på enn musikalsk. Vi ska derfor til en låt med en låttittel som er forholdsvis ofte i bruk. I den grad det finnes et mål med aktiviteten som beskrives, vil både Liv, Kari og Michael kunne bringe deg dit, og man kan vel si at Daniel vil gjøre det delvis – eller kanskje det er rettere å si litt lenger.

Sekretariatet vil imidlertid anbefale helgardering og å gå for en multimedial versjon av låta som i videoversjon faktisk ble sluppet på et hovedstadsbibliotek, trass i at handlingen er lagt til en noe mindre by i samme land.

Da gjenstår det i grunnen bare å spørre: hvilken låt er det snakk om?

Ja, og én ting til, min venn: Takk for dansen!

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (12.33) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

 

26 tanker om “Luke 5

 1. Quizzefar elsker ska!
  Vi går for Gatelangs med norsk råkk i dag.
  Hvil i fred til petter aa.

 2. I dag sender vi tankene våre til en stor personlighet som likte å danse gatelangs i byen her.
  Petter, vi takker for dansen!
  Låta er av Nårsk Råkk og heter Gatelangs

 3. Familien Hverdagsen svarer Gatelangs med Norsk Råkk. I videoen ser vi hedersmannen Petter Aa RIP. som danser seg gjennom verdens beste by. Flere artister har låter med samme navn bl. a Raga (Michael K.).

 4. Klikken jobber best på skattebetalernes tid, og er tilbake fra helgefri. I dag satser vi på låta «Gatelangs» av Norsk Råkk. RIP P.A

 5. Dette handler om vår alles Petter Aasvestad og hans deltagelse i videoen til Norsk Råkks sang Gatelangs. Daniel Kvammen har en låt som heter Gatelangs gjennom sorg og synd, som jo er å ta det litt lenger – som quizmaster så vist påpeker.

  Og takk for dansen!

 6. Sprettballklubben spretter ballen gatelangs i Moss til lyden av norsk råkk og sender ein tanke til Petter som ikkje lenger er der for å ta imot ballen.
  Svaret er altså «Gatelangs» av Norsk Råkk.

 7. I dag vandrer vi GATELANGS i Moss med Norsk Råkk, og ikke minst Petter.

  ❤ Takk for dansen! ❤

 8. Vi skal til låta Gatelangs (av Norsk Råkk, på albumet Helgardert). Har vært litt sure, men det gikk over ❤

 9. Denne synes vi forretningsutviklerne var veldig vrien. Vi landet fort på at aktiviteten var dans – men klarte ikke å bestemme oss om vi skulle gå for David Bowies «Let’s dance» eller Lenoard Coens «Thanks for the dance». Ettersom begge er forhindret fra å være med på å danse, tvilte vi oss frem til David Bowies «Let’s dance» og satser på at den ble lansert på biblioteket i Sidney.. (fingers crossed)

 10. Quizluncherne dro ut lunsjen, men kom etterhvert frem til at låten det er snakk om er gatelangs.

 11. Nok en vanskelig luke og et svar som leveres under tvil. Men siden både Per Arne på laget og undertegnedes pappa hadde denne låta som første gjett, så svarer vi Bowie-klassikeren:
  Let’s dance

 12. Yes we know vet slettes ikke om vi vet rett idag, men når vi mener å ha funnet ut nesten alle hintene vi finner, satser vi på at en av favorittartistene til deler av laget er den avdøde vennen – Leonard Cohen – og at sangen er «First we take Manhattan, then we take Berlin»

 13. På vegne av Slack Advent: Jeg trekker tilbake vårt forrige svar etter å ha konferert med en god venn i de sene kveldtimer.

  Vi skal selvsagt til sangen Gatelangs med skabandet fra Moss: Norsk Råkk. Musikkvideoen er spilt inn i Moss og der danser avdøde Per Aasvestad i gatene. Men selve videoen hadde premiere på Deichman.

  Gatelangs er for øvrig tittelen på en sang av Raga Rockers med vokalist Michael Krohn, Liv Kreken og Kari Iveland, mens Daniel Kvammen har den noe lengre Gatelangs gjennom sorg og synd.

  Med dette eminente resonnementet håper vi quizmasteren vil akseptere dette og ikke forrige svar som det endelige avgitte!

 14. Først som sist vil vi ha på det reine at det ikke finnes noen «pTerje(r)» blant disse bedrukne vennene, og slenger oss på fortvilelsen over at vi nesten ikke kunne believe that we reddit heller – etter sju timer med leting i bokhyller byen rundt. Dog tar vi anklagelsen som en kompliment til et nykommerlag, og at det bare betyr at vi blir lagt merke til.
  Når det gjelder dagens luke så skal vi til det norske bandet «Norsk råkk» med låta «Gatelangs». Låta er hentet fra platen «Helgardert» der de har flere stikk til sjangeren ska. Med dette vil vi hedre mossingen Petter Aasvestad som gikk bort for ett år siden i dag. Han er også med i musikkvideoen som bloggen «Deichman» skriver om.
  Vi har nå forresten alle lagt til Liv Kreken i våre spillelister. God natt!!

 15. Etter en lang dag i googles makt er Skeletor helt ute og kjøre. Vi går for låta «Ska vi danse» av gruppa Dårlig hjort. Over og ut.

 16. Herr Quizaksen prøver veldig aktivt å få oss til å tenke på låter om å danse – og siden alle disse folkene med fornavn har vært med i «skal vi danse», så biter vi på agnet ser oss ikke tilbake.

  Let’s Dance, ville man jo sagt på engelsk hvis man skal by opp noen ala «skal vi …» – og Bowie er jo død. Og videoen er spilt inn i en litt remote plass i Australia, ganske langt unna hovedstaden. Og biblioteket.

  Men samtidig er det Cohen som har gitt ut den plata som heter ‘Thanks for the dance’. Og vi klarer heller ikke helt å forstå hva noe som helst av dette har med Ska å gjøre.

  Likefullt, vi lander på Let’s Dance som avgitt svar i dag. Og kommer til å drømme om Bowie som danser vals med Leonard Cohen i natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s