Luke 6

Vi skal i dag innom selvdiagnostisert emosjonell berg- og dalbane (eller kanskje heller dal- og dalbane), nærmere bestemt til en person som mener å ha vært lykkelig i 1991, men at det peaket da, og deretter har det gått litt mer til helvete for hver dag. Det er i alle fall det vedkommende selv hevder til programlederen, men det er mulig det bare er svart humor. Man kunne kanskje være forledet til å tro at vedkommende tross alt ikke har hatt det så verst, har opplevd sine suksesser og i det minste burde være i stand til å se det hele i fugleperspektiv. Men det får så være.

Uansett: Hva er grunnen til at det har gått så dårlig siden nevnte tidspunkt, ifølge dagens hovedperson selv?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Rett svar innen én time (12.45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

19 tanker om “Luke 6

 1. Skeletor mener de er tilbake på ballen igjen. Her er det Christer Falck i programmet Svart Humor som sier at grunnen til at det gikk nedover er fedme. Ene og alene. Sånn… da kan kanskje denne dagen brukes til noe annet enn googling og dårlig samvittighet over alle oppgaver som nedprioriteres.

 2. Vi velger å ta turen til Stavanger og mer spesifikt fotballklubben Viking. Mimir Kristjansson har aldri vært mer lykkelig enn da Viking vant Tippeligaen i 1991. Derimot har det gått nedover siden da, og de skylder mest på mangel på både penger og kontinuitet. Å bruke penger som fulle oljearbeidere på land er en dårlig idé for et fotballag, så Viking har aldri fått det til siden fordi økonomien er ræva.

 3. The Gangstashitters:
  Christer Falck sei i et intervju med Yousef i programmet «svart humor» (nrk) at «jeg var lykkelig i 1991, da peaka jeg, og så har det bare gått litt til helvete hver dag etter det» Årsaken: «Fedme. Ene og alene. Det er ikke noe annet jeg er mer opptatt av enn egen BMI»

 4. Familien Hverdagsen vet at Mímir Kristjansson har hatt mange emosjonelle berg- og dalbaner. Det kan virke som hans mentale velbehag står i forhold til fotballaget Vikings suksess. Han hadde således sin siste lykkelige dag i 1991 da Viking vant serien sist.

 5. Her er vi inne på tema som quizzefar og noen av reinsdyrene har personlig erfaring med.
  Her skal vi til christer falck som peaket i 1991 og som det har gått til helvete med hver dag siden. Årsak til dette er fedme, ene og alene fedme.

 6. Jobben ass. Kommer litt i veien, men vi skal forsøke oss på å bli bedre til å prioritere riktig… Christer Falck var lykkelig. Helt til fedmen tok ham. Fedme er årsaken til at det åkte utfor. Ene og alene. Sykelig opptatt av egen BMI han der.

 7. Christer Falck peaka lykkelig i enognitti, og har (ikke ulikt equipatien) valgt å årsaksforklare denne utforbakken med fedme. Svaret er med andre ord fedme.

 8. Han Christer Falck mener selv at han var lykkeligst i 1991 før fedmen, ene og alene føkka det til for han.

 9. Svaret er fedme (eller personens BMI).

  Og det er Christer Falck som uttaler dette i programmet Svart humor. Enda godt for han at han senere bokstavelig talt tok tak ved å dra mer til helvete, i programmet 16 weeks of hell.

 10. Jesus Quiztus gikk seg nesten vill i ørknen av dørgende kjedelige videoklipp, men fant til slutt fram til Christer Falck som svarte på spørsmål om lykke i Svart humor. Hadde bare NRKs veier vært litt mer ransakelige..
  Men altså: Fedme, ene og alene, er årsaken.

 11. Farfars hevder at det idag er snakk om narcisisten Christer Falck, og at hans nedtur fra 1991 handler ‘Ene og alene om fedme’ og hans evige fokus på egen BMI.

 12. I dag skal vi til Matti Nykänen som var skihoppkongen fram til 1991 da han la opp. Selv med fugleperspektiv mens han svever over bakken sier han selv at helvete ikke er så ille som livet hans var. Grunnen til at det gikk dårlig etter 1991 er at «når sporten er borte og karrieren er over, er du ingenting». Vi tenker nok også at alkohol og diverse rusmidler kan ha bidratt litt til dette…

 13. Vi starta sultefora på en trepoenger med moralen på topp og alle bedrukne kvinner (og menn) ved pumpene. Allerede kl 12:08 peaka vi med Svart Humor i forslagskassa, men derfra gikk det bare mer og mer til helvete for hver time som gikk. Bokstavelig talt til helvete, og Hank von Hell, eller Hans-Erik Dyvik Husby om du vil. Rett til depressive rockestjerner, og alle var enige om at Hans-Erik var et jævlig godt forslag.

  Vi har tatt bachelorgrad, mastergrad og doktorgrad i Hank. Ikke bare er han tidligere rusmisbruker fra GravDAL, men har også hatt et fugleperspektiv ved å ha stemmen i Angry Birds-filmen.
  Til tross for mange oppturer kan man vel kanskje ikke si at livet peaket i 1991. Det gjorde heller ikke en annen preget rockestjerne De bedrukne venner var innom, nemlig Freddie Mercury.

  I troa på Hank forkasta vi kl 12:09 forslaget om at Yousef og Svart humor kunne ha noe med saken å gjøre, og dette ble skjebnesvangert.

  Nøyaktig 8 timer senere dukka Svart humor opp igjen. Hank er likevel ikke helt irrelevant, og har store deler av livet representert svaret vi skal frem til i dag: Fedmen. Ene og alene fedmen.
  Men så meldte han (ja, Christer Falck forresten) seg på «16-ukers helvete» og gikk ned over 20 kilo i fjor da. Så det går vel bra for Falckern igjen nå håper vi.

 14. Da Matti Nykänen la fugleperspektivet på hylla i 1991 snudde også suksess til helvete.

  – Når sporten er borte og karrieren over, er du ingenting. Ingenting. Det er slik jeg føler det.

  Grunnen til alkoholismen, tristessen og den evig spiralen mot nye dybder er i følge hovedpersonen altså at han avsluttet hoppkarrieren og la skiene på hylla.

 15. Vi i Ingen grenser tror at dette handler om Jonas Kinge Bergland, men vet ikke helt hvorfor det gikk så dårlig akkurat derfra. Setter alle kort på svaret depresjon.

 16. [23:39] Paul Terje Espedal
  Bård Tufte Johansen (Kyllingdraktmannen) forteller til Yousef (Svart Humor, NRK) i et intervju at han var mest lykkelig i 1991 da han ble programleder hos NRK. Fra toppen gikk det bare nedover. Intervjuet hadde forøvrig Brødrene Dahl som tematikk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s