Luke 14

Adventsquizaksen fortsetter den tøffe helga med nok en nøtt:

Om man sier at dette stedet er kjent, så er nok det bare forbokstaven. Til tross for sin beskjedne størrelse både i utstrekning og folketall er dette stedet nemlig så mye mer kjent enn man skulle tro. På stedets offisielle nettside er de stolte av at de har både skole, cafe og landhandel, og de skryter også av å være mer enn en A! Men vi kan nok gi forfatteren rett i at det er stedet for deg som liker det fredelig og rolig. De har knapt arbeidsplasser, så folk pendler stort sett til jobbene sine. Vi får i alle fall anta at de har jobb, det er nemlig grunn til å tro at de er fra møblerte hjem.

Hvilket tettsted er det vi skal til i dag?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (13:30) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

16 tanker om “Luke 14

  1. Denne var ikke lett! Det kommer selvfølgelig av at det mangla et par skruer, en plugg og at monteringsanvisningene var litt forvirrende…uansett; Familien Hverdagsen svarer: Agunnaryd

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s