Luke 15

En trubadur fra populærkulturen, «født» i ’89, en trubadur fra det virkelige liv, født ‘71, og en skuespiller født i ’63 deler alle (for)navn.
Dette navnet er også identisk med den ene halvdelen av et av verdens mest kjente dobbeltnavn. Og jeg er redd vi må ut av landet denne gangen. Til Sverige, til Italia, til USA.
Hvilket fornavn skal vi til i dag?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (13:10) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

24 tanker om “Luke 15

 1. En trubadur fra populærkulturen, «født» i ’89: Lisa Simpson. En trubadur fra det virkelige liv, født i ’71: Lisa Ekdahl. En skuespiller født i ’63: Lisa Kudrow. Alle har fornavn identisk med ett av Mona Lisas navn, verdens trolig mest kjente dobbeltnavn. Med Simpson og Kudrow er vi i USA, med Ekdahl i Sverige og Mona Lisa i Italia. Vår svar blir således: Lisa.

 2. Kan ikke skjønne annet enn at navnet vi er ute etter er LISA.
  Lisa Simpson (Første gang på Simpsons i 1989), svensk musiker Lisa Ekdahl (født i 1971) og amerikansk skuespillerinne Lida Kudrow (født i 1963). Det kjente dobbeltnavnet tilhører selvfølgelig italienske Mona Lisa…

 3. Lisa Simpson «født» 1989
  Lisa ekdahl født 1971
  Lisa kudrow født 1963

  Mona Lisa er et av verdens mest kjente dobbeltnavn

  Lisa er navnet

 4. I mangel av noe bedre svarer jeg JOHNNY, mulig ikke no trubadurisk men en jævla god halvdel av ett dobbel navn. Husker en som tok trippelen, han Kurt Kåre Johnny

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s