Luke 17

Nyhetene er ikke hva de engang var, men det har de muligens heller aldri vært. Det skal i hvert fall ikke så mye til for å havne på forsiden av avisene her til lands i våre dager, i alle fall ikke landets nest største. I høst slumpet for eksempel en internasjonal kjendis til å kjøpe seg en ny sofa på IKEA, og da er det jo bare å stoppe pressen!
Men hvem var det som skapte slik furore ved å gå hen og anskaffe seg flatpakket stuemøblement, til tross for at vedkommende jo virkelig burde ha råd til å kjøpe seg en ferdigvatret Versace-sofa der i det minste antallet skruer og muttere stemmer overens?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (13:12) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

23 tanker om “Luke 17

  1. Denne gangen var vår fjerne kusine Lene rask på kjendispresselabben. Vi konkluderer med at den ikeaglade kjendisinnen er Jennifer Lawrence. Lurer på om sofaen også figurerer i de vågale bildene hun «mistet» ut på internett.

  2. Vi er tilbake etter behandling og rehabilitering av stygg quizskade. Jennifer Lawrence kjøpte sofa!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s