Luke 23

Tida flyr, og snart er det jul. Men vi rekker heldigvis enda et par spørsmål før jula kimes inn:

Det må kanskje sies å være det mest kjente filmsitatet som aldri har blitt ytret, i hvert fall ikke i sammenhengen det er påstått å være fra. Det er ikke så mye som skiller dette fra det reelle sitatet, strengt tatt er det bare ett lite ord, og sant å si kunne dette ordet like gjerne vært ytret, for det er nok ikke akkurat første gang denne beskjeden blir gitt.

Vi skal en god del tiår tilbake i tid, det foregår i en bar, og vi skal ikke til en av Norges største byer, vi må nok ut av landet.

Så hvilket sitat er det vi søker i dag?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (13:35) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

22 tanker om “Luke 23

  1. Her er vi altså på plass i Casablanca (i filmen altså) hvor Bogart en gang sa: «Play it once, Sam, for old times sake». Av en eller annen grunn tror folk at han sa noe som the Marxx brothers sa i en parodi, nemlig; «Play it again, Sam», men det sa han altså aldri, i hvert fall ikke på film…
    Der med er Familien Hverdagsens svar lillejulaften avgitt!

  2. Svar fra team Refsnes: Feilsitatet «Play it again, Sam», i stedet for det riktige «Play it, Sam» fra Casablanca.

  3. «Play it again, Sam»- fra A night in Casablanca, men ofte feilaktig forbundet med klassikeren Casablanca, her var dog sitatet «Play it once, Sam (for old times sake)»
    Quizlunchers , går for 7de strake.

  4. Vi går for » A martini , shaken not stirred » …. Frasen er egentlig » A martini , shaken AND not stirred «

  5. Kaia glemte å skrive «once» skulle stå «play it ONCE, Sam» så stryk den forrige kommentaren!!

  6. «Play it again sam»»dette sitatet ble ikke sagt i casablanca. Det som ble sagt var «play it sam, play it once for old times sake»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s