Luke 3

God ettermiddag!
Etter et par dager i fiksjonens verden er det nå på tide å ta seg en tur ut i geografien:

I dag skal vi ikke til en OL-by, men for en gangs skyld kan vi vanskelig klandre IOC for akkurat dét. Vi legger imidlertid turen til en hovedstad på en høyde som har gitt byen dens kallenavn, mens det reelle navnet kommer av en politiker – og ikke en forulykket trubadur. Til tross for en påtagende mangel på hav framstår byen på film som et fremragende sted for såkalte boat drinks, og for gangsterromantikerne blant oss: Som et fint sted å dø. Hvilken by skal vi til i dag?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (13:05) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

28 tanker om “Luke 3

  1. Denver, hovedstaden i delstaten Colorado. Oppkalt etter guvernøren i Kansas-territoriet, James W. Denver.

  2. I dag har jeg ikke tid til å vri hjernen min, norge rundt og jobbjobbjobb. Jeg tar et magefølelse-svar og sier Bogota.
    Rett og slett fort og gæli. Krysser fingrene og kommer evt sterkere tilbake.

  3. Etter å ha gått igjennom alle verdens land og hovedsteder, og til slutt delstater, velger De fargerike på Jeløy å svare Denver. Usikker på hva det skulle ha med båtdrinker å gjøre. Men skitt au

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s