Luke 4

Fra geografi i går beveger vi oss i dag over på en person. Og vi ber om fullt navn.

Det er vel kanskje ikke så veldig mange som mener at dagens person er en typisk player, men de finnes, og denne personen må nok uansett kunne sies å være nettopp det.
Hva skal man ellers si om en som spiller blant annet både Pokémon, althorn og kornett? Korpsspillinga er det riktignok slutt med, men det var nok bare fordi det politiske spillet tok over. En Roger Nelson derimot, se han blir fortsatt spilt. Dagens person er ellers kjent for å ville sukkerholdige varer til livs, men i offentlige sammenhenger har nok de tilsvarende varene vel så ofte blitt satt til livs.

Hvem er det så vi skal til i dag?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (12:45) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

32 tanker om “Luke 4

  1. Erna Solberg. Stolte på at Kaia skulle svare innen en time, siden jeg hadde foreldremøte på skolen frem til nå, men hun skuffet på grunn av Peter Pan.. Håper likevel på 1 poeng!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s