Luke 7

Til glede og ergrelse for nye og gamle følgere, Quizaksen byr i dag på en liten nøtt enkelte har slitt med før. Uten å finne svaret!
Vi byr nemlig på helgenøtter året igjennom, så det er gode muligheter for å
rive seg i håret og forbanne herværende skribent også etter at adventshøytiden er over. Velvel, vi får anta at det skal være mulig å finne svaret, sekretariatet har i alle fall tro på sine gode venner:

I dag tenkte jeg vi kunne ta oss en tur over i zoologien, der er det mye spennende.
Blant annet arten vi skal til denne gang, som ikke bare lever godt i samkvem med oss vanlige folk, men faktisk er mer eller mindre avhengig av oss for å klare seg. Normalt lever de fritt, men de må også kunne sies å være domestisert, og i visse tilfeller fungerer de også som bruksdyr. Man kan nok ikke påstå at de er gourmander, men glad i mat det er de, og de behersker også kunsten å få unger. I spesielle deler av folkloren går de for å være opptatt av interiør og design (selv om vi andre nok vil ha noe å utsette på smaken), mens populærkulturen trekker frem enkelte representanters hang til å holde seg med husdyr.
Hvilken dyreart er det så vi skal til?

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette.
Rett svar innen en time (14:05) gir tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).

23 tanker om “Luke 7

  1. Var jaggu vrien denne her …. Har kommet frem til at det må være en gnager , så blir det vel elle melle hvilken : går for ROTTE vi 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s