Helgenøtta uke 26

Man kan på mange måter si at fotballen ligger i blodet til denne karen, som har toppspillere i nær slekt både ett og to ledd oppover på familietreet. Selv har han både gyldne sko og gylden ball, og har bøttet inn mål for de fleste klubbene han har spilt i – om enn ikke alle. Også for landslaget sitt har han vært en målmaskin, men alderen tynger. På klubbnivå har han etter hvert oppsøkt mindre meritterte ligaer og han har foreløpig ikke scoret med flagget på brystet i 2014. Ting kan imidlertid tyde på at vi ikke har sett det siste av denne karen, tvert imot kan han vise seg å bli viktigere og synligere enn på flere år nå i dagene fremover, men bare tiden vil vise om han fortsatt er i stand til å bite fra seg i internasjonal sammenheng.

 

Hvem er så denne karen, som etter alle solemerker ser ut til å få en ny sjanse, takket være utenforliggende omstendigheter?

 

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen søndag klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Lykke til, og god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s