Helgenøtta uke 41

Det er ganske interessant faktisk, dette programmet som har rullet og gått nå i over ti år, med samme programleder og varierende gjester – bortsett fra en.

Temaene de stakkars gjestene er forventet å vite noe om, må sies å være temmelig obskure til tider, til gjengjeld er det mulig å hente poeng også for interessante eller herlig frekke svar, helt uavhengig av sannhetsgehalten i disse. Og minuspoeng kan man også få, om man svarer som forventet – for det er som kjent ikke særlig interessant, særlig ikke dersom det til og med er feil.

Er det så et norsk program dette? Nei, nei, nei, det er ikke det veit du. Vi må nok til utlandet, er jeg redd. Men har vi sett noe lignende på norske skjermer? Ja! Det er vel en viss mulighet for at vår hjemlige sosiolog/skuespiller7programleder og samfunnsdebattant har latt seg inspirere til sitt helt egne programkonsept. Men det kan jo også være en tilfeldighet at det er helt identisk.

 

Så hvilket program skal vi til denne helga?

 

Svaret sender du som kommentar på denne sida innen søndag klokka 23.59. Fasiten kommer rett etterpå, og ditt svar blir ikke synlig for andre før over midnatt.

Lykke til, og god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s