Luke 10

Om inspirasjonen er koreansk, vietnamesisk, afghansk, irakisk eller kanskje libysk vites ikke. I dag skal vi uansett til en høytflyvende fyr som kunne vært oppkalt etter sitt hjemlands mange utenlandseventyr gjennom flere tiår, men likevel selv har en forkjærlighet for de mykere verdier. Skjønt, myke og myke, det er grunn til å tro at dersom det ble innført stemmeplikt ville hans stemme gått til Det Kvinnelige Hofteparti. Selv etter gjentatte ekteskap opererer vår animerte venn som evig ungkar, og hans sleske framtoning har gitt ham så mange møter med en nyklassisk feminin forsvarsmetode at han visstnok skal ha utviklet immunitet.

Hvilken skjørtejeger er det vi er på jakt etter i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:25) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

23 tanker om “Luke 10

  1. Human Torch, Jonathan Storm. Han kunne hatt navn etter USAS utenlandseventyr, deres «Storm» operasjoner i andre land

  2. Om vi lander på at dagens svar er innen tegneserier, er Jegern fra Billy en ekte skjørtejeger og Supermann flyr høyt, men i Øverlis verden finnes det mange kandidater. Jokke er selvskrevet, men den relativt nye karakteren Eddie er vel den som oppfyller kriteriene best. Navnet etter hopperen Eddie the eagle, notorisk på jakt og imun mot det meste. Så dagens svar er Eddie fra Pondus.

  3. I mangel av noe bedre svarer vi øverlis karakter Jokke . Jeg hadde først en hunch på iron man, men den er litt vag…
    For tre nøtter…
    Sekretærn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s