Luke 21

Følgere av denne adventsquizen – og kanskje også dagens hovedperson selv – husker tilbake til fjorårets jakt på et ord fjernsyns- og idrettspersonligheten Bengt Eriksen hadde kommet med i året som gikk. I dag lurer sekretariatet på hva som var hans noe alternative – men også fantasifullt illustrerende – forklaring på at Hellas har hatt en så elendig EM-kvalik i fotball for herrer?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen klokka 13:30 gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

14 tanker om “Luke 21

  1. «Hele nasjonen skjener jo avgårde på tre hjul og en jekk.»
    Ifølge Bengt Eriksen sjøl vel å merke, han er jo kjent for å ta feil han…

  2. Det er visse indikasjoner på at Hr Eriksen har gjenbrukt og reformulert en frase sett allerede i 2008, dengang om et T.I.L «på felgen». Og I motsetning til den hyppige bruken av ordet «kulten», har hovedpersonen denne gang en noenlunde oppfatning om den etterspurte forklaring: «Hele nasjonen skjener jo av gårde på tre hjul og en jekk» Fantasifullt: Ja, mer i tvil om den illustrative delen..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s