Luke 23

I dag skal vi til noe så interessant som datteren til en onkel. Hu veit det ikke selv, men hun har snakka til meg flere ganger enn jeg kan telle. Og da mener jeg da hun snakket til bare meg, ikke til hele landet samtidig. Vi ble likevel ikke så godt kjent, for jeg fikk ikke snakka med henne. Det viser seg at hun nok seilet under falsk flagg, for hun heter ikke det hun utga seg for å hete – det er det bare 113 her til lands som gjør, og hun er ikke blant dem. Det er godt mulig hun heller ikke var så singel som hun utga seg for, men det var heller ikke derfor jeg tok kontakt.

Hvem skal vi til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:30) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

(NB: På luke 24 er det utvidet svarfrist, mer om det i morgen)

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

18 tanker om “Luke 23

  1. Klokka er 12.39 piip, ville hun svart hvis hun fortsatt var frøken Ur, men det er ho altså ikke mer. Kan ikke huske å ha sett på TV på en stund heller, men svaret er: Kristin Johnson (dattera til onkel Lauritz, han med det litt spesielle forholdet til Teodor)

  2. I dag skal vi til Kristin Johnson, i telefoniske kretser kjent som Frøken Ur. Hun snakker til enkeltpersoner men er også en av damene i TV som har sagt at hun ønsker en god natt fra alle i NRK – som hallodame. Hennes far var hele Norges onkel Lauritz.

  3. Her skal vi til «Frøken Ur» som telefonuret ble bedre kjent som. Og hvis siste stemme tilhørte Kristin Espolin Johnson, datter av onkel Lauritz

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s