Luke 6

Han er sånn passe bondsk og litt mer enn passe innpåsliten. Vi aner at han har et godt hjerte og at han ønsker å hjelpe til og er opptatt av en bestemt type fart, i tillegg til at han vil ha dame. Men på hvilken måte er det han Arnfinn slenger seg med i siste liten på leir med det vi bare kan anta er hans nevø, Ludvig?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:05) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

25 tanker om “Luke 6

 1. Han henger på utsiden av toget da nevøen har glemt bagen sin. Han og resten av familien er overivrige når det gjelder 4g farten til Telenor.

 2. Han Arnfinn, han er først villig til å ofre livet på et lasteplan, og det for å gi Ludvig boka og billetten. Han hiver seg deretter på toget, hvor han klamrer seg fast langs siden. Uvitende om at med 4G fra Telenor, så trenger man ikke billetten og boka, man har billetten elektronisk – på æpp – og man laster bare ned en film. Leir ass.

 3. Team Refsnes: Arnfinn henger utenpå toget Ludvig reiser med.
  Team Refsnes’ teologiske ekspertise ergrer seg også litt over gårsdagens miss, som hun forøvrig var inne på, siden hun vurderte å foreslå Jesus, som jo i følge Bibelen lever i fag. Men det ville fortsatt bare blitt nest eldst.

 4. Han blir hengende på utsiden av toget når han skal levere veska til nevøen sin som ble glemt igjen i bilen.

 5. Ludvig blir kjørt til toget. Han har glemt sekken sin i bilen. Når toget har kjørt skjønner far og bestefar at Arnfinn er borte. Han har tatt sekken og forsøkt å slenge seg på toget i fart. Vi ser ham henge klistra til utsiden av toget.
  Han ender opp på leir og sier han slang seg med siste liten.

 6. Tre nøtter er trofaste seere av Telenors reklamefilmer. Arnfinn Baksletten hiver seg bokstavelig talt på toget for å levere tilbake veska Ludvig har glemt. På tross av at ludde over telefonen hevder han klarer seg bra uten veska. Slik havner altså Arfinn også på leir, og får rikelig med tid på å (prøve på å) kurtisere leirskoledama. Det ble et langt svar, håper det forklarer det etterspurte…?

 7. Familien Hverdagsen mener at Arnfinn hopper fra lasteplanet på en bil til toget i fart. Vi anbefaler selvfølgelig ingen å gjenta dette, men det er altså svaret vårt.

 8. Ludvig har glemt veska med togbillett og bok. Far, farfar og Arnfinn kjører etter toget i fullfart for å ta igjen toget. Arnfinn hopper rett og slett på toget.

 9. Etter gårsdagens helbom krysser vi fingrene for dagen svar, som er:
  Arnfinn hopper fra bilen til Arne, og klamrer seg fast utvendig på toget Ludvig sitter i.

 10. Han dukker opp leiren og forkynner at kart og kompass er unødvendig når en bare kan «taste inn adressen og følge prikken»… Mobilkart der, altså. Presumptivt et som kjører på 4G fra Telenor.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s