Luke 9

42? Forplantning? Ingenting? Noen mener det ene, andre mener det andre, Eric Idle mener vel både det tredje og fjerde, mens atter andre går rundt en hel manns-/kvinnsalder uten å mene noe som helst om dette. Et skandinavisk selskap mener på sin side å ha funnet svaret på dette evige spørsmålet, og at svaret rett og slett er dem selv. I alle fall sier slagordet deres så, og de har blant annet forsøkt å lansere et produkt som skulle omgjøre alle komponenter i utrangerte iPhoner til kompost – men det viste seg at produktet ikke fantes. Det er altså dette skandinaviske selskapet vi er ute etter i dag. Virksomheten vi er på jakt etter holder det gående på fjerde tiår, og er fremdeles i vekst.

Hvilket firma skal vi til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:55) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

18 tanker om “Luke 9

  1. Meningen med livet , det eksistensielle spørsmål, er tom knyttet til bløff produkter som Mobile Mummie. I selskapet/bladet Teknikmagasinet

  2. Vi svarer sent, men forhåpentligvis godt: Plantasjen. Og hvis tanken er å sette oss helt ut og bare gruble dagen lang på dagens luke, ja så funket det i dag.

  3. Vårt svar er det typisk svenske teknopornografiske firmaet Teknikmagasinet, som tilbyr alskens elektroniske produkter og gadgets man alltid har lyst på, men sjelden (aldri) egentlig har bruk for. Altså: morsomt.

    Med vennlig hilsen
    Julehateistene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s