Luke 11

I dag skal vi til et ord for noe som kan være både råmateriale og ferdig gjenstand klar til bruk, et ord for noe man kan ha både korporlig og innomhus. Det kan være en lidelse både å ha og å klargjøre for bruk, men de fleste mener at når det siste først er gjort gir det normalt et visst estetisk løft. Og for å være helt nøyaktig er det ytterligere ett bruksområde for materialet ordet beskriver, og kanskje også flere – det høres i alle fall sånn ut.

Så hvilket ord skal vi til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

19 tanker om “Luke 11

  1. Penthouse Playboys sier:
    Kopper – bruksgjenstand(er), råmateriale og sykdom. Lidelse å pusse og å ha. Men blir pent da!

  2. Dagens spørsmål har gjort søndagen nærmest til en lidelse for de sarte byråkratsjelene. Vi jobber jo tross alt på kontor (i tidsalderen post-antibiotika), og ikke i en gruve. Vi hever håpefullt kaffekoppene, og sier at ordet vi skal frem til i dag er kopper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s