Luke 14

Kjent under en fem bokstavs forkortelse, og senere bare under en kortform av seriens egentlige navn, er dette TV-tidtrøyte av beste (eller verste) sort, og et stadig fornyende oppkomme av rollemodeller for den oppvoksende slekt – og forhåpentligvis ikke så veldig mange andre. Som utenforstående kan det være vanskelig å kjønne enkelte av deltakerne, og som formildende omstendighet anføres imidlertid at episodene bare er 22 minutter korte. På den andre siden gjør det at de har fått plass til hele 12 sesonger det siste tiåret… Sekretariatet skal ikke påstå at hele programmet er ræva, men har sine ord i behold ved å ymte frampå om at store deler av det er det. Så hva heter programmet?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

20 tanker om “Luke 14

 1. Rytterne kaster seg i salen og svarer «Våre verste år» som jo også er kjent som «Married with children», og er populært kalt «Bundy».

 2. Familien Hverdagsen svarer The Kardashians (eller Keeping Up With the Kardashians, eller for den saks skyld KUWTK) og er, ærlig talt, litt satt ut over at dette er noe Quizmaster følger med på, men ham om det…

 3. Keeping Up With The Kardashians ble tidlig lansert som forslag. Lagmedlemmenes umiddelbare reaksjon var, typisk nok: «Vet ikke, det har jeg aldri sett». To byråkrater våget å tale der alle andre tiet, og kunne bekrefte med at KUWTK, eller bare ‘Kardashians’ checket av alle punktene i dagens spørsmål. Vi svarer derfor Keeping Up With The Kardashians.

 4. Om ikke programmet er ræva, har i hvert fall en av deltakerne vist resten av verden at hun har en. Sammen med sin familie forsøker hun å teppebelegge tabloide aviser og nettsider om ingenting, blant annet om hva som skjer i TV-serien hennes Keeping up with the Kardashian, ofte forkortet til KUWTK. 12 sesonger siden 2007, «bra» jobba!

 5. Om ikke programmet er ræva, har i hvert fall en av deltakerne vist resten av verden at hun har en. Sammen med sin familie forsøker hun å teppebelegge tabloide aviser og nettsider om ingenting, blant annet om hva som skjer i TV-serien hennes Keeping up with the Kardashian, ofte forkortet til KUWTK. 12 sesonger siden 2007, «bra» jobba!

 6. L-A-G svarer KUWTK – Keeping up with the Kardashians, eller bare The Kardashians i dag. Vi vil dog påpeke at QuizMasters bingewatching ikke er fremtreden, da han fremdeles må se et sted mellom sesong 1 og 6. Det er nemlig disse episodene som er 22 minutter lange, sesong 7-12 byr på mer tid, mer ræv og mer glede.

 7. Kardashians, Keeping up with the Kardashians, KUWTK – Kjære barn har mange navn! Til opplysning varer episodene i sesong 7-12 (som Quizaksen åpenbart har gått glipp av) heldigvis i hele 42 minutter. Glede! Burde fint rekke over det ila romjulen.

 8. På vegne av Penthuse Playboys:

  Endelig et spørsmål som passer oss lekne gutter (i alle aldre) på øverste etasje. Vi har jo en spesiell fascinasjon for anatomi, og spesielt gluteus. Der «Yes, Minister» er naturlig tv-pensum for statsvitere, «Apprentice» er naturlig tv-pensum for psykopater, er KUWTK naturlig tv-pensum for oss som er litt opphengt i anatomi-studiet og trans-studier. Ikke alltid like lett å henge med i alt som skjer med Kardashians, men vi forsøker!

 9. Keeping Up with the Kardashians (often abbreviated KUWTK) 12 sesonger, 22 minutter. Dattera i huset her fiksa den!

 10. Kusken har vært bunnet opp i møter for det nye Penny-bladet i dag og Ungrytteren salet opp alene og satt avgårde. Hesten løp løpsk i jakten på 3 poeng, og det ble et race etter hest, rytter og nytt svar nå på tampen.

  Igjen velger Rytterne å dementere vårt første svar, etter at hesten nå er tjoret godt fast på stallen.

  Det er selvfølgelig KUWTK, eller Kardashians uENDElige serie vi skal til. Som forøvrig har 22. min episoder på Sumo, mens andre kanaler sender episodene i sin helhet og er da naturligvis 44. min. lange.

  (Ungrytteren er forøvrig i god forvaring, med lovnad om julestrømpe om første avgitte svar er korrekt. )

 11. Keeping Up With The Kardashians, KUWTK, kortformen som brukes idag er Kardashians.
  Her er både kjønnsskifte og mye ræv(a)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s