Luke 15

En venn av sekretariatet hadde her i vinter problemer av digitalteknologisk art, og måtte ha telefonisk bistand – eller support som det heter – for å få sitt viktigste arbeidsverktøy til å fungere igjen. På spørsmål oppga vedkommende at leverandøren av produktet nok måtte være «dy», det var i alle fall det det stod  på lokket på den sammenlagte bærbare PC-en. Men det brakte ikke de to noen nærmere en løsning på problemet. Det viste seg at det var sant, logoen var slett ikke tuklet med – og firmaet, som nå visstnok er delt, er fortsatt et av de største i sitt slag.

Så hvilken produsent er det snakk om?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:50) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

23 tanker om “Luke 15

 1. Familien Hverdagsen sliter ganske ofte med å få åpna sin bærbare pc og den er av merket DY, men når den åpnes er den av merket HP, merkelig nok. Familien svarer derfor HP, eller Hewlett Packard, som vel er det fulle navnet.

 2. Det er ikke uvanlig at datautstyr slår seg vrang, eller snur ting på hodet, så
  ˙ƃɐp ᴉ lᴉʇ ɯǝɹɟ lɐʞs np pɹɐʞɔɐԀ-ʇʇǝlʍǝH / ,,dɥ,, ɹǝ ʇǝp ɹoɹʇ sʎoqʎɐld ǝsnoɥʇuǝd ᴉ ᴉʌ

  (HP / Hewlett-Packard)

 3. Penny-bladet har gått i trykken og Rytterne rir igjen i tospann.

  Vennen til sekretariatet kunne med fordel se verden fra mer enn ett perspektiv. I alle fall hadde det hjulpet noget på vei, muligens.

  Når en bærbar PC ligger lukket foran deg vil man få skrift, og evt epler i feil perspektiv.

  Produsenten vi skal til er hp Packard Bell, nå bare hp.

 4. Etter mye rar poengfordeling har interessen for adventsquizaksen dalt betraktelig her på kontoret. Vi velger å svare på denne ettersom jakten på korrekt svar ikke krever 12 timer for å finne feil svar som kanskje kunne ha gitt ett poeng. Svaret er hp. Viser det seg at hp ikke er korrekt svar, så velger vi å svare Bengt Eriksen, teknofobi, eller kinderegg om dere vil.

 5. Fra 10000 fot svarer vi hawlett packard. Eller hp om du vil. Sekreteriatets venn så vel litt opp ned på tilværelsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s