Luke 16

Ok, her er settinga:

Det er lørdag, det er vår i lufta og du har det formodentlig mye moro underveis. Likevel starter det ikke så bra, og det ender nesten like dårlig – så sant du befinner deg i hovedstaden da, og om du i det hele tatt kommer deg dit du skal.

Men kanskje er du i en helt annen by, i Trondheim kanskje, eller i Tønsberg – da starter det nok mer standsmessig eller i det minste nokså standard. Og kanskje tenker du at neste gang skulle du heller vært i Moss, og da burde du nok starta i en gjenåpna Kjeller. Så hva slags arrangement er det du er på nå, mon tro?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:05) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

27 tanker om “Luke 16

 1. Vi ønsker adventsquizaksenmaster god tur til Den transatlantiske Kvinnehåndball- og Adventsquizkongressen på nyåret. Da håper vi det blir slått fast at om man bommer på mål så skal ikke dette telle som scoring. Bruken av blått kort bør også opp på agendaen. Når vi nå har forsikret oss om at tvilsom dømming blir tatt opp på den årlige kongressen velger vi å svare på denne luka med: Tom Waits-løpet.

 2. Familien Hverdagsen ser med skeptisk på alle disse gærningene som løper rundt i byen året rundt, vi sitter heller med en øl i hånda og hører på «In the Neighbourhood» eller «Downtown Train» eller noe sånt. En dag i året er det derimot annerledes, og det er når dagens svar kommer til syne – som faktisk er en kombinasjon av løping, øl og Tom Waits.
  Vi svarer altså: Tom Waits-løpet!

 3. Aboulomaniacs lar beslutningsvegringen vegre i dag. Det er på Tom Waits løpet vi befinner oss på denne forfyllede vårdagen.

 4. Må være Tom Waits – løpet Pub til pub, arrangeres både i Oslo, Trondheim og Tønsberg. Den gjenåpna kjeller’n er jo en sportspub.
  Løper går forlvrig alltid første lørda i mai, så sant den ikke faller på første mai.

 5. Rytterne går for pub-til-pub. Arrangementet som ligger mest nærliggende i tid og byer er Tom Waits-løpet.

 6. Pub til pub runde? Satser på at tidsforskjellen tatt i betraktning gir 3 poeng. Hvis svaret er rett vel og merke…

 7. På vegne av Penthouse Playboys:

  Her i øverste etasje frekventerer alt fra iskremselgere, flaggermus, vampyrer og deres hengivne Renfield. Når ikke noen av playboy’ene spiller opp med bandet Tom Tveits, så er det alltid et godt alternativ å ta med vår venn Renfield aka Tom Waits på pubvandring (eller Tom Waits løp som overivrige sjeler kaller det). Vi holder det gjerne gående til klåsing tajm (som det heter her ytterst vest) og så er det ofte en veldig lang vei hjem. I Raymond-land hvor de har tivoli i kjelleren har de pubvandring også, men uten helt å dedikere det til Tom.

 8. Siden deler av Aristokattcrewet var litt opptatt idag rundt lunsjtider, ønsker vi å korrigere tidligere svar som ble sendt inn. Riktig svar er Tom Waits løpet!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s