Luke 17

Bannskap, latskap og roting (ikke sånn roting da din luring, men i betydningen uorden), og fravær av smasking, alt dette er faktisk kjennetegn på,  om ikke akkurat en befolkningsgruppe, så i alle fall en gruppe av befolkningen som – i følge moderne forskning – er spesielt … – ja, hva da?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

21 tanker om “Luke 17

 1. Dette må være feil.. Jeg er alle disse tingene men allikevel ikke spesielt intelligent. Forskning sier i alle fall at rotehoder Bannere og de late er spesielt intelligente. Så det blir svaret.
  FruRaab-Fjelde derimot hun er ryddig, energisk og lynende intelligent i forhold til Jeg

 2. Familien Hverdagens tror det denne gangen dreier seg om folk som vi har hørt om, men kjenner veldig få av…altså folk som er spesielt smarte eller har spesielt høy intelligens, om du vil.

 3. Hvis du er et rotete, bekymret kattemenneske som tegner mye kruseduller, banner, snakker med deg selv og hater lyden av andre mennesker som spsier – da er du ganske sikkert mer intelligent enn gjennomsnittet, skriver Avisen.dk.

  Dette e 7 tegn på at du er smartere enn gjennomsnittet.
  De er altså smarte typer dette

 4. Vi i Penthouse Playboys satser på at årets quiz-deltakere er inkludert i denne gruppen av befolkningen og svarer «intelligente». Vi tar et forbehold om at smasking betyr smatting, for det er observert mye høylytt banning, roting og kyssing her blant oss late nerder i toppetasjen.

 5. Det å være et nattmenneske, rote og å bruke banneord, er tegn på høyere intelligens, i følge noen presumptivt rotete nattmennesker med vulgært språkbruk.

  – Aboulomaniacs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s