Luke 19

Om’n trives over alt eller bare trives vites ikke, men han har i alle fall flytta fra hjemstedet for å slå seg opp, etter eget utsagn som arborist og anleggsgartner. Det skulle vise seg at yrket hans snarere ble historie, det har i alle fall sekretariatet latt seg fortelle. Vi kan vel mer enn anta at han er en matglad vinkjenner og miljøforkjemper med hang til reising, fisking, opprettelse av nye kvinnelige bekjentskaper og det å ta i litt når han først forteller noe, med en fortellerstil (og kanskje ikke minst tematikk) mange – ikke minst avislesere og radiolyttere – etter hvert har latt seg fascinere av. Så da er spørsmålet: Hvem er vi på jakt etter i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

16 tanker om “Luke 19

 1. Familien Hverdagsen blir jo litt satt ut av folk som skriver følgende til en kollega: «Jeg fant ut — ved hjelp av kalkulator — at jeg har besøkt 73 land, som snekker hamret inn cirka seks millioner spiker, dessuten — så langt — elsket med i overkant av 400 kvinner (horer ikke medregnet), hvorav flere, i yngre dager, muligens under tillatt lavalder»
  Men vi dømmer jo ingen, og svarer derfor: Gert Nygårdshaug

 2. Vi svarer Gert Nygårdshaug. Han er fra Tynset, og folk derfra er kjent for å trives overalt. Nå bor han jo i Buskerud med gigantisk hage som han selv har uttalt er jobben hans, mens skrivingen bare er hobby. Han skriver bøker om miljøforkjempere, og om gastronomen, vinkjenneren, lystfiskeren Frederic Drum. Mengele Zoo ble lunkent tatt i mot da den kom, men ble etterhvert kåret til den beste boken ever av både Nitimens lyttere og Dagbladets lesere.

 3. «Kommer man fra Tynset, så trivs’n overalt «… sa Solan.
  Han snakket dritt om sine bygdefiender, Tynsetingene, som bare en Alvdøling kan.
  Fra Tynset kommer den verdensvante forfatteren Gert Nygårdshaug. Bosatt i Lier, men glad i vin, regnskog, matlaging og sportsfiske. Jenter blir han også fort glad i.

  -Aboulomaniacs går da for vår røde venn Gert Nygårdshaug-

 4. Vi tror det kan være snakk om en mann som skyr punktum og religion som pesten. Gert Nygårdshaug blir vårt forslag i dag. Punktum.

 5. Som retting av skrivefeil til vårt svar 13.08; Etternavnet skal selvfølgelig være Nygårdshaug.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s