Luke 20

Vi skal til en skuespiller som ikke nødvendigvis har hatt de største rollene opp igjennom; i sin kanskje mest kjente film er hun ikke engang synlig for hovedrolleinnehaveren, likevel er hun i høyeste grad signifikant – og hun vekker hans sanser før og under dansen. Sekretariatet innrømmer ellers å ha fått en viss sans for henne på midten av 90-tallet, der hun glir inn i den mafiøse hovedpersonens liv mer eller mindre frivillig. Det skjer etter en ellers nokså glatt sjarmoffensiv fra hans side, der han blant annet får seg til å si noe i retning av at man kan være en mann utstyrt med en gaffel i en verden av suppe, helt til endelig Hun dukker opp som en kjøttbolle. Altså – hvis ikke det funker, så skjønner sekretariatet ingenting. Og det funker! For en helgen…

Men uansett, nå var det jo henne det dreide seg om:

Hvilken skuespillerinne er vi ute etter altså?

Lykke til i jakten!

«Wooha!»

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:55) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

17 tanker om “Luke 20

  1. Penthouse Playboys liker jo kvalitet og husker Gabrielle Anwar fra kritikerroste visuelle inntrykk som Librarian 2, Turbulence 3 og Beverly Hills 90210. Hun spilte sikkert i en del andre filmer også, så vi tipper det er henne vi er ute etter.

  2. Gabrielle Anwar er tyvende desember sin kjøttbolle. Al Pacino syntes duften av hennes parfyme kvalifiserte til en glidende tango for to.
    -Aboulomaniacs-

  3. Det sto 12.55 når jeg sendte! Men 12.56 når den kom frem. «Be gentle to us like Al Pacino would»
    -Aboulomaniacs-

  4. Rytterne red inn i solnedgangen for mangfoldige timer siden, og glemte nesten å returnere. Vi satser på Fairuza Balk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s