Luke 21

Hvis du skriver om en båt, og at den kan være fylt med sitrus- og andre frukter, slekt, venner, A-er og B-er, kjæledyr, nære relasjoner, fremtidsdrømmer, og at det er fare for at den synker – båten altså, og så skriver du videre om din egen båt, som ikke er en båt, men en feminin boble som er fylt opp av diverse leketøy, selvbilder, betakaroten og ellers stort sett bare sorgen, da er du vel for det første muligens litt forvirra. Men du har også skrevet bok. Det gir ikke nødvendigvis mening, men du har nå skrevet den. Likevel er du kanskje ikke først og fremst forfatter, du er nemlig…

Ja, hva eller hvem er du?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:00) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

19 tanker om “Luke 21

 1. Familien Hverdagsen lurer også på hva eller hvem vi er, men det stopper oss jo ikke fra å svare på spørsmålet. Store norske forfattere dukker jo ikke opp så ofte, ei heller i dette spørsmålet, så vi må se oss nødt til å svare: Bloggeren Sophie Elise Isachsen

 2. Hestene er urolige for svaret i dag. Sparker på båsen. Men vi slenger rundt oss med litt glitter og Restylane og svarer blogger Sophie Elise.

 3. Du er SOPHIE ELISE. Hva vi skal kalle henne, mener hun selv at vi kan velge – da hun ikke vet hva hun skal kalle seg selv. Hun er nå så mangt; blogger, «influencer», TV-ansikt, DJ og nå da også forfatter.

 4. Vi er alle i samme yacht, og penthouse playboyenes yacht er lastet med langtkommet nerdeangst, akutt sosial utilpasshet, utpreget misantropi og våte drømmer om å ta over verden Bill Gates-style. Vi bor nå her i toppetasjen og har tapetsert veggene med gulv-til-tak oljemalerier av Sophie Elise, har bestilt hele førsteopplaget av den kritikerroste selvbiografien hennes «forbilde,» og er henrykt noen endelig kan trenge inn i vår egen private «incognito-mode» boble. For oss kan ikke svaret være noe annet enn It-girl Sophie Elise!

 5. Sidan både Sophie Elise og Eirin Kristiansen har gitt ut bøker i år (truleg også fleire, kven veit, det er jo tydelegvis ‘ei bølge av bloggarar’ som gir ut bøker for tida), svarer vi ‘rosablogger’. Dei skriv om dårleg sjølvbilde og mobbing og andre sørgelege ting, iblanda litt selfies (eller selvbilder, som du kallar det).

 6. Det forekom undertegnede åpenbart at vi var i den høyst tvilsomt litterære, høyst feminine sfæren, også kalt rosabloggere, og fikk tips om de mest åpenbarende av dem.
  Da gjensto bare å eliminere seg frem til svaret.

  Og vil dermed benytte anledningen til å takke sekretariatet for muligheten til å svømme for livet gjennom denne e-colien av en materie, for å kunne presentere dagens svar:
  Sophie Elise (som faktisk var det mest sobre av det jeg ble eksponert for)

  Har mentale brekninger ennå av å ha blitt eksponert for denne listen av vederstyggeligheter.

 7. Du er en tusenkunstner, for du er nemlig «influencer», TV-ansikt, DJ og ikke minst BLOGGER! For du er Sophie Elise. I følge deg selv er du nå også forfatter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s