Luke 23

Man skal naturligvis være forsiktig med å sammenligne kvinner med biler (selv om begge krever en viss grad av vedlikehold, og det kan være like vanskelig å finne den der magiske coilen – denne essensielle delen av tenningssystemet), men det er nettopp det han gjør, den fiktive fyren som utgjør dagens svar – vel, så er han jo også litt av en kjøter.

Han mener nemlig at hans livsførsel og hang til å prøvekjøre biler uten noen gang å kjøpe har gjort at han er nekta i alle bilforretninger i byen – i den grad at han ikke engang får prøvekjøre en Fiat Punto nå for tida.

Jaja, er nå prøvekjøring det verste man kan gjøre med en bil, spør man seg kanskje, om man har krasjet en bil eller to før… Sekretariatet vet ingenting om dette, men spør isteden:

Hva for en fiktiv karakter, som både kan sies å være i slutten av tenårene og etparogførr’, er det her snakk om?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:05) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

 

 

14 tanker om “Luke 23

  1. Familien Hverdagsen er ikke spesielt sterke på kvinner, biler og kjøtere, men vi kjenner jo til en som er det, så derfor blir vårt svar: Barney Stinson

  2. Vi i Penthouse Playboys er stor fan av sportsfilmer og Sylvester Stallone, og har derfor lenge hatt lyst til å svare Rocky. Det passet ikke helt med oppgaven denne gangen, så vi går heller for hans söta navnebror Rocky i tegneserieverden.

  3. Har du noengang gått til en bilselger og bedt om å få prøvekjørt en bilv selv om du vet du ikke kommer til å kjøpe den? Sånn kan du oppsummere kjærlighetslivet mitt det siste halvåret… Det funker jo ikke i lengden å bare prøvekjøre og aldri kjøpe. Til slutt blir du nektet overalt og får ikke prøvesitte en Fiat Punto engang.»

    -Aboulomaniacs- på vegne av den kuleste kjøteren av dem alle, Rocky.

  4. Rytterne har spent for sleden, og er klare for julfeiring. Vi er overbevist om at det hverken er Mr. Pomeroy eller admiral von Schneider.

    Men siden det er jul tenker vi på den antropomorfe skjæra Solan Gundersen. Hans opptreden gir oss i alle fall glede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s