Luke 3

Hun var lenge kjent for hårfargen sin – selv om den visstnok oppstod ved en feil – og det er ikke bare håret som bar denne fargen. Hun påstod nemlig ved en anledning at hun var den eneste i Holmenkollen som abonnerte på Venstresidas dagsavis. Uten sammenheng for øvrig er hennes eget forhold til sitrusfrukt noe uklart for sekretariatet, mens eksen(?) hennes i alle fall tilsynelatende var meget glad i appelsiner. Og det gir jo et bidrag til et skyhøyt terningkast.

Hvilken artist skal vi til i dag?

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

20 tanker om “Luke 3

  1. Emdelig et spørsmål det lar seg svare på uten at det nødvendigvis medfører at svaret er rett.. vi sattser på : Unni Wilhelmsen

  2. Unni Wilhelmsens røde hårmanke, anstrengte forhold til appelsiner og hennes migrasjon/klassereise fra Løkka til Kollen, tilsier at det er henne som er svaret i luke 3.

    – På vegne av Aboulomaniacs

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s