Luke 4

Hvem er denne anonyme lekkerbiskenen?

Hvem er denne anonyme lekkerbiskenen?

Vi får vel anta at det ikke er hverdagsantrekket, så vi byr på dette i anledning andre søndag i advent – og midt i kirketida. Det er i alle fall ikke slik man er vant til å se vedkommende, i den grad man er vant til å se vedkommende i det hele tatt. Det er et par år siden dette ble tatt, og Quizaksen var der – slik at dere slapp. Før klagestormen starter finner sekretariatet det betimelig å minne om at alle hjelpemidler er tillatt, og at dette ikke er noen stavekonkurranse: Men hvem er det som sitter og flotter seg for hele landet i sin lekre, heldekkende røde trikot på dette bildet?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:20) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

 

 

23 tanker om “Luke 4

  1. Svaret er Oddvar brå. Hvorvidt han vant eller tapte vites ikke men hvor Carlsen var når Brå brakk staven er vel heller uvisst og også avhengig av hvilken overbevisning man har

  2. Han opererte under kallenavnet «Norway», men det ble senere avslørt at det var Oddvar Brå som befant seg under kostymet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s