Luke 5

I gamle dager kunne man høre folk si at Posten ikke skal gå med overskudd, Posten skal gå med posten. Men det er lenge siden nå.

Vi skal vel ikke uten videre påstå at sangen i dagens luke er en kommentar til denne utviklinga, men tittelen kan i alle fall tolkes som en oppfordring til både politikere og andre kvikkaser om å passe på budskapet. Bandet har et navn som kan gi assosiasjoner til både idrett, litteratur og film, mens selve låta for mange nok forbindes mer med fjernsyn – alt dette i et tjueårsperspektiv. Og selv om de er opptatt av bokstaver, er det vel ikke akkurat grammatikk som står i høysetet.

Hvilken låt skal vi til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

15 tanker om “Luke 5

  1. Bandet Gundelach har låta Fjernsyn.
    Gundelach er i tillegg navnet på en filmregissør en fotballspiller og en lyriker.

  2. DDR har gitt ut en nokså alternativ og ikke fullt så vakker versjon av Multicydes «Not for the dough» som de har gitt den germanske tittelen «Nicht für das Geld», som da altså er vårt svar.

    – Aboulomaniacs

  3. Geotippen har i dag, etter litt lang grubling, fått bitene til å falle på plass. Vi sykler lite giro ritt, men er ganske kvikke uten anabole steroider. TV’n har vi forlengst avslørt, og vi sier som Postgirobygget har sunget i 20 år; lei av å bli lurt (dog dette har de vel bare sunget i 19 år). Dette er også passende for advent tidens 24 luker som åpenbarer seg hver dag rundt kl. 12.

    Så dagens svar er da «Lei av å bli lurt».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s