Luke 9

Rød indikerer at du er en vinner. Men det gjør jammen lilla også! Gul er heller ikke verst, det er bedre enn grønn, men dårligere enn blå. Grå er nok verre enn brun, for der gjelder faktisk en ganske skjebnesvanger regel kjent fra baseball – uten sammenligning for øvrig, for all del. Selvfølgelig er rosa rimelig bra, det samme er hvit og oransje. Eller må vi få by på flere farger samtidig, som rød/grønn eller rød/hvit/blå? Det viktigste synes å være at alle skal få, og som om ikke det er nok: Det er alltid (minst) to som deler.

Da gjenstår bare spørsmålet: Hva er det snakk om her?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:30) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

22 tanker om “Luke 9

 1. Familien Hverdagsen syns denne spørrekonkurransen begynner å få visse drag av et hundeliv over seg. Vi er litt usikre på om vi har certifikatkvalitet, men basert på tidligere erfaringer burde vi jo inneha en rød/grønn championatsløyfe, målet er å unngå den brune som antyder at vi ikke kan premieres – og vi vil ha premie!
  Derfor svarer vi: Premiesløyfer i hundeutstillinger.

 2. Vi snakker premiering i HUNDEUTSTILLINGER. U.t var nr 2 i NM i juniourhandling i sin pure ungdom, og hadde selvfølgelig hund premiert med alle disse slufsene. Bilde kan fremskaffes til romjulsbordet etter ønske.

 3. To Ryttere mener dette er premieringsfarge/bånd/rosett for utstilling av hund.

 4. I luke 9 skal vi nok frem til en premiering som må deles mellom utøver og eier.

  Med alle de fargenyansene det er på premiesløyfene i hundeutstilling, kan det nok være til dels vanskelige å forstå hvilken premiering hunden egentlig har oppnådd.

  Vi skal altså frem til premiesløyfene på hundeutstilling.

 5. Her kan vi som eiere av en billedskjønn bisk med opptil flere røde sløyfer raskt slå fast at det er snakk om premiesløyfer til hundeutstillinger! Premieidioten som har ansvar for å svare har imidlertid glemt å følge med på oppdateringene, så vi går likevel glipp av trepoengeren.

 6. Dette er fargene på premiesløyfene som deles ut på hundeutstillinger.
  Så vi snakker altså om premiering på hundeutstillinger.

 7. På vegne av Penthouse Playboys:

  Det vi snakker om her er en NKK-godkjent hundeutstilling, hvor hunder tøfler rundt i en ring, utsettes for kroppsvisitering ikke ulikt norske flyplasser og (forhåpentligvis) belønnes med en fargerik sløyfe som de ikke bryr seg om.

 8. Og med hly promille er jeg usikker på om svaret mitt kom gjennom…

  Svarer premiesløyfer på f. Eks hindeutstillinger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s