Fredagsquizaksen 9.1.15

Denne helga begynner vi med å dvele ved krigen, oppsøke kvalitetsshow og reklamere litt, før vi går over til musikk, satire og TV-serier. Og så runder vi av med en deilig samling av næringslivsledere og andre som hadde forvillet seg inn på Operaen torsdag denne uken.

Lykke til!

 

1. Hva er navnet på den væpnede konflikten som varte fra 25. juni 1950 til 27. juli 1953, og som teknisk sett pågår enda, siden det aldri kom i stand noen fredsavtale?

2. Hvor kunne man i fjor se showet Gunhild hjelper deg, der Gunhild Dahlberg hjalp kjendiser som Jan Thomas, Janne Formoe og Sophie Elise med deres hverdagslige problemer, som for eksempel da sistnevnte hadde problemer fordi hun hadde blitt lurt til å kjøpe en falsk Chihuahua?

3. Hvilket firma har slagordet «All sports united!»?

4. Hva het bandet til Varg Vikernes som ga ut plata «Aske» i 1993, der coverbildet rett og slett er en nedbrent Fantoft stavkirke?

5. Hva heter det terrorrammede franske satiremagasinet som mistet både redaktøren og flere av sine medarbeidere denne uken?

6. Hvem er regissør for den kritikerroste og historieforfalskningsanklagede norske TV-serien «Kampen om Tungtvannet«?

7. Hva var navnet på 2015-utgaven av NHOs årlige konferanse for de kondisjonerte, et arrangement NRK dekket bredt, ikke minst ved å fortelle oss at det ble servert kalv til middag?

 

SVAR

1. Koreakrigen

2. VGTV

3. XXL

4. Burzum

5. Charlie Hebdo

6. Per Olav Sørensen

7. #7 Millioner.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s