Luke 10

Vel, vel, vel. Etter en tøff luke 9 er det på tide å endre tema igjen, men det kan tenkes man også her møter litt motstand. Det er jo litt mindre enn 56 dager igjen av året, men vi rekker likevel å unne oss en liten filmopplevelse. I denne filmen får vi høre om en gud å regne med, eller var det Gud som er i regnet? Uansett er handlingen høyst menneskelig, fysisk og politisk, og vi møter én hovedrolle fullstendig mimikkløs og en annen etter hvert uten hår. Hvilken film?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:45) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

17 tanker om “Luke 10

  1. Familien mistenkte at gårsdagens spørsmål var en form for hevn, kall det gjerne en vendetta mot Familien. Godt da at dagens løsning følger opp det…
    Familien Hverdagsen svarer V for Vendetta i dag.

  2. Hermann 1990 med anders danielsen lie
    Dette er en høyst lite kvalifisert gjetning i jakten på en trepoenger… Ønsker i sammeslengen sekreteriatet velkommen til facebooks medlemsliste…

  3. Vi i Penthouse Playboys er helt klart på filmnerd-spekteret, og kanskje spesielt den delen som har en forkjærlighet for dystopier, kriminalitet, snauklipping og parlamentsbrenning. Vi har litt sympati for V for Vestlandet-bevegelsen, men vi er ikke helt kommet til at det å sprenge Stortinget i luften er forhåndstjenelig p.t. Men inntil vi har drukket oss til mot, kan vi ihvertfall se V for Vendetta mens vi drømmer om et fritt Vestland.

  4. Thor Ragnarok fikk fikset sveisen og det ble det film av. Marvel strikes again.
    -we drink a lot-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s