Luke 14

Nå som Lucia-dagen er trygt tilbakelagt og lussekattene er vel fortært, kan vi endelig begynne å konsentrere oss om viktigere ting nå i førjulsstria: Pepperkakebaking!

I denne disiplinen er det som kjent viktigere enn noensteds å holde seg i form, og i den anledning spør vi: Hva eller hvem skal denne pepperkakeformen symbolisere?

 

Hold deg i form med pepperkakebaking

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

19 tanker om “Luke 14

  1. Unektelig en kjent profil. I dag skal vi fram til Pondus. Det kom relativt tydelig fram etter at bandets sjef og ubestridte far hadde gjenskapt uttrykket på papir. Kunst!

  2. Da har Geotippen endelig kommet seg etter helga og svarer Pondus. Uheldigvis er det jo snart helg igjen da !!

  3. Penthouse Playboys er jo kjent for å spise pepperkaker med sølvkniv og gaffel ved festelige anledninger, og julen er ikke noe unntak. Vi pleier stort sett å kjøpe julebladene fra øverste hylle, men vi gjorde ett unntak da vi hørte at Pondusbladet hadde en pepperkakeform formet som Pondus. Den pepperkakeformen der ser mistenkelig ut som Pondusformen vår.

  4. Dette er en kakeform tilhørende Patrick den liverpool elskende far til kevin og frida, gift med beate kompis med joacim jscobsen og stolt eier av hunden bjarne… Patrick driver Pondus Pub hvor klientellet er meget likt utestedene i Moss og omegn

  5. Mens sekre-/proletariatet sliter og strever i sitt embeds tjeneste, leverer «We beer a lot» nye arbeidsoppgaver i form av et svar på dagens luke, nemlig «Pondus».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s