Luke 15

Selvfølgelig kan de ikke slippe helt unna i år heller, vi skal til den ekte utgaven av det Iversen og Bortne har laget populærkultur av. Siden vi ikke kan vite noe om tiden som kommer, forholder vi oss til perioden som har vært. Hvem i denne eksklusive gruppa bruker teposene to ganger, ifølge dens filosofiske medlem?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

18 tanker om “Luke 15

  1. Dette skulle man kanskje ikke tro, men det er altså forhenværende stats- og utenriksminister, partileder, stortingspresident, generalsekretær og rikssyter Thorbjørn Jagland som bruker teposene to ganger.

  2. Penthouse Playboys er over gjennomsnittet interessert i krig og fred, og religion og politikk og sånn… såpass at vi synes det er et høydepunkt hvert år når nordmenn får demonstrere engelsken sin for et utvidet publikum. Om ikke helt på nivå med Thor Heyerdahl og Terje Rød Larsen, så har Thorbjørn Jagland gitt Norge en veldig distinkt engelsk røst i verden. Vi håper Thorbjørn Jagland fortsatt sørger for rikelige mengder utvannet te for å holde stemmebåndene vedlike.

  3. Må være en av de fem da.. Hvem som sier hva om hvem vet ikke vi. satser på ho som heter jørstad vi.. Ho så sparsom ut.. Typisk te drikker sikkert..

  4. Svaret på dagens luke er jo selvfølgelig Mr. 36,9 himself, Torbjørn Jagland. Ref. Slettan & Martin & NRK Radio.

  5. «Svaret på dagens luke er jo selvfølgelig Mr 36,9 himself, Torbjørn Jagland. Ref. Slettan & Martin @ NRK Radios intervju med Henrik Syse.» – Sitat: We beer a lot ©️™️🍻

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s