Luke 17

I dag må vi til en sang igjen, men det er ikke den vi er ute etter, vi må bare via den for å finne svaret, og denne gangen skal vi til det mest plausible svaret:

Det er mulig hu virka som den rette der og da, men det framstår vel ganske åpenbart for de fleste som hører på at dette forholdet er dømt til ikke å vare. Heter hun Caroline, tro? Det får vi egentlig ikke vite, men muligheten er der. Hun er uansett ikke mentalt stabil, rett og slett helt koko – de møtes midt på natta, hun er på jobb – vi får tro det er i Oslo, han blir betatt, og vi får tro hun jobber på. Ja, på hvilket etablissement?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:50) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

13 tanker om “Luke 17

  1. Familien Hverdagsen satser på at vi i dag skal på Blaze Go-Go Bar. Vi tror nemlig det var der dama til Åsmund Lande i Oslo Ess dansa på en stang.
    Vi vil legge til at vi på ingen måte frekventerer stedet, vi har bare gått forbi med senket hode…

  2. Strippebule i Møllergata, kjenner berre til Blaze Go go bar, så då svarer vi det.

  3. En cocktail av piller, pulver og alkohol er en spenstig måte å starte et nytt bekjentskap, og noen ganger blir det sanger av slikt. Når gutt møter jente som danser på stang kan mye skje, spesielt i sene nattestimer, og sangen forteller om et slikt hett møte i Møllergata. Stangdans er ikke uvanlig kost på strippeklubber, som Blaze Go Go Bar, så der tenker Penthouse Playboys å se seg om etter nye bekjentskaper.

  4. Her er’e vel tale om Onkel Inges stamkneipe gjennom store deler av nitti- og totusentallet; Blaze Go-go bar…

  5. mener at dette må være Blaze Go Go Bar, som mange har vært, men alle skylder på at de var der på utdrikningslag. Sangen heter Klin gæren og bandet er Oslo Ess.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s