Luke 22

Kjartan og Per Øivind er jo to av mange som nødig kaller en kveld for en kveld, de lar seg ikke kaste ut selv om det er stengt. Dessuten er ikke klokka like mye overalt på kloden, og det er alltid tid til en til, og rom for en rom, som sekretariatet sjøl ville sagt det. Men hva sier de at de gjør, når bartenderen (eller hvem som helst) begynner å blinke med lysa?

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:15) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

17 tanker om “Luke 22

 1. Hadde det vært snakk om Magnus og Jørn hadde de overraska Per, for han har vært i syden og tatt med litt av hvert…Men nå er det jo ikke snakk om Magnus og Jørn, innser Familien Hverdagsen.
  Derimot de graviterende kameratene Kjartan og Per Øivind rett før stengetid, og når det begynner å blinke i lysa, så blunker de i takt, og tar en runde til.
  Med det er svaret til Familien Hverdagsen avgitt.

 2. Penthouse Playboys er som kjent glad i sosialpornografi, men vi har også sansen for å leve ut vår indre Hemingway på tvilsomme barer der en ikke skulle tru at nokon ville bu. Vi drakk heftig fermentert geitemelk med Åsne på Serena Hotel i Kabul når lysene flimret, vi shottet paraplydrinker på Sloppy Joe’s i Key West når Irma traff tidligere i år og vi har mang en gang satt med Terje Rød i Øst Jerusalem når dum dum kulene fløy i gaten utenfor. Når lysene blinker for stengetid så blunker vi i takt (for Leskur Leikekarar finnes ikke stengetid).

 3. Når lysene blinker, så blunker vi i takt!
  Svaret er altså : så blunker vi i takt
  Dum dum boys-Stengetid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s