Luke 23

Alle som har vært der vet at dette stedet er langt mindre magisk enn realistisk, og når de nå har begynt å ta livet av sine ledere så spørs det hvem som tør å ta roret framover. Skjønt ledere og ledere, det var vel først og fremst én, og det var vel først og fremst i tittelen. Deres mest kjente leder er «eksportert», grunnet indre anliggender kan vi nok ikke med rette kalle det å være i eksil. Stedet har ellers utmerket seg med å ha en absolutt bunnotering i toppfotballen. Så hvor skal vi?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:30) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

11 tanker om “Luke 23

  1. Dorothy har som kjent en stor vennekrets, selv om en viss trollmann visstnok ikke er på den listen. Hans kjendisstatus eksploderte på slutten av nittitallet etter en sen partifest, med påfølgende magisk #metoo fest og klein tilståelse på Dagsrevyen. Siden har dette magiske stedet vært stille, uten fugleskremsel, løver eller tømmerhoggere, men tidligere i år kom et sjøslag som satt en annen kommune på nyhetskartet. Penthouse Playboys, eller Leskur Leikekarar som det vil hete på strilelandet, tenker å dra den gule mursteinsveien til Os.

  2. her er saudi-arabia kanskje svaret, men sett i forhold til tidligere mer eller mindre kvalifiserte gjetninger i årets rotterace i motbakke så er det sikkert ikke det heller men det får bli svaret..
    Får satse på at morgendagens spørsmål blir enkelt og rettsvart i stedet, det er jo alltids et håp… Forslag til spørsmål kan være Hva har du i lomma nå?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s