Luke 24

Det er jo tida for jomfrufødsler, så hvorfor ikke: Vi skal tilbake til en tid da man fortsatt opererte med telefonsvarer, og det å kommunisere med folk over hele verden i sanntid fortsatt var noe nytt og uutforsket for de fleste. Men det er (forbudt) kjærlighet det handler om, vi skal i dag til en naivistisk og på sin måte romantisk liten perle av en bok, som handler om å bo inne i hodet på den man elsker, om å ta vare på henne, og om å ikke klare å motstå fristelsen, om å bli familiefar selv om man er helt ute av stand til å ta vare på den etter ordinære standarder. Hvilken søt, barnlig og aldri så lite creepy bok, som nok ikke er forfatterens mest kjente, skal vi til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida.

NB! På luke 24 er det utvidet svartid!:

Rett svar innen en time (13:30) gir tre poeng.
Rett svar innen klokka 14.00 mandag 25.12 gir to poeng.
Delvis rett svar kan gi ett (sekretariatet dømmer).
Fasiten kommer rett etter siste frist.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

God jul!

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

9 tanker om “Luke 24

 1. Familien Hverdagsen takker for årets spørsmål, sjøl om enkelte av dem ikke akkurat var i vår gate…
  Dagens svar blir Erlend Loes Maria & José, og med det går vi fra å svare på spørsmål til å spise ribbe og åpne pakker – god jul til Quizaksens Adventsquizsekretariat, Stab, Kommunikasjonsavdeling og Forebyggende klageseksjon, som vi regner med har satt jula på pause til kl 14 første juledag.

 2. NÅ! ENDELIG I NORGE! NANO-LEIKEKAR™

  Basert på et patent av Erlend Loe, kan Penthouse Playboys AS nå endelig lansere Nano-Leikekar™ på det norske markedet.

  Føler du at tiden ikke strekker til, det er vanskelig å få tid til romanse, å finne den perfekte partner og kanskje få det perfekte barn? Løsningen er endelig her! En Nano-Leikekar™ jobber utrettelig for ditt velvære og din helse. Nano-Leikekar™ er høyt og lavt. Han er snart nede og slår hårene på leggene dine, snart i navlen og støvsuger, snart ute på fingrene og filer og polerer neglene. Det er ikke den del av din kropp han ikke kjenner. Noen jobber er naturligvis mer krevende enn andre. Men Nano-Leikekar™ viker ikke unna. Han er ikke redd for å ta i et tak. Slik er det være å være elsket av Nano-Leikekar™.

  Nano-Leikekar™ kommer i ulike varianter, inkludert Joviale José, Hypre Haakon, Hårde Håvard, Jättekule Jon, Knusetøffe Knut, Macho Michael, Stilige Stig og Staselige Stian. Fås med musikalsk modul, f eks cello, elektrisk gitar og gartnerlosjen-stil vaskemaskin.

  Basert på Erlend Loes ikke helt bestselgende bok Maria & José.

  Brukeromtaler:

  [Terningkast 6]
  Elsker Min Nano-Leikekar

  Vet ikke når José, min Leikekar, kom inn i livet mitt, men han tilfredsstiller ALLE mine behov. Takket være Dr Loe fikk jeg prøve den nye “Bønn in the Øven”-modulen™, som gav oss vår vakre datter Rebecca, uten at jeg helt vet hvordan.

  Maria, 31, Oslo

  [Terningkast 1]
  Tinnitus var Nano-Leikekar

  Har slitt med tinnitus i årevis før en tilfeldig undersøkelse avslørte en lettkledd miniatyrmann med sixpack og cello i øregangen. Liten stjerne for å være flink å fjerne nesehår.

  Håvard, 35, Bergen

 3. Litt ekstra svartid kom godt me, for dagens svar krevde mye drodling: Maria & Jose av E. Loe.
  Luncher’ne takker sekreteriatet for nok en gedigen jobb med årets adventsquiz, det har vært både lærerikt, morsomt, stressende, frustrerende- men fremfor alt utrolig kult og spennende 🙂 . Vel blåst, og fortsatt god jul til både QuizMaster og med-deltagere!!

 4. Maria og José, skal vi til! Og med det takker vi Sekretariatet for en irriterende underholdende adventstid, og ønsker dem en riktig deilig, berusende romjul.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s