Luke 3

Det kan være vrient å få dem til å møtes, særlig i årstiden vi nå går inn i, men vi får likevel gi det en sjanse: De plystrer, de kurrer, de jodler(!), men nesten ingen av dem gjør det vi fra barnsben av er vant til å tenke at de gjør. Faktisk er det stort sett bare kvinnelige utgaver av en underart som gjør nettopp dette, veldig mange av dem holder glatt stille. Hvilken art skal vi til i dag?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:19) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

18 tanker om “Luke 3

  1. Ikke for å være nebbete, men vi Penthouse Playboys er vanligvis mer opptatt av enderesultat av Maillardreaksjoner, enn hvilke lyder ulike mallard avgir. Men for all del, kombinasjonen av mallard og maillard ender sjelden anderledes enn utmerket. Vi satser på å få endene til å møtes, så vi svarer ‘and’!

  2. Høyrøsta hunner lyder kjent. Vi finner derimot ingen referanser til norsk MGP-historie, og greit er nok det. Vi velger likevel, etter å ha lest oss litt opp på norske fugler, å svare «stokkand».

  3. Luncherne svarer idag And, arten har et rikholdig utvalg utover kvekking. Begrepet å få endene til å møtes må nok isoleres til økonomi, for fuglearten ender samles gjerne i større flokker like før isen legger seg 🙂

  4. Vaskelig å få Endene til å møtes. Så da må jo svaret være Ender. Ikke mange av de som kvekker som vi kanskje skulle tro som små barn

  5. Er det endene som ikke møtes? Her brenner vi lyset i begge endene vi.. Får svare fugl dvs fjærkre.. Men and er kanskje bedre.
    Fugl er det uansett

  6. En and, svarte vi, men klarte ikke få endene til å møtes før midnatt. Bildebevis på Karmøygeddon-kommunikasjon sendt sekretariatet. Vi vil også, helt beskjedent, minne om at nåde bygger respekt (som vi selvsagt allerede har i bøtter og spann) og at vestlendinger identifiserer seg med GMT.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s