Luke 4

«Skål for lidenskapen! Det er det viktigste av alt. Uansett hva du holder på med!» Hvem kom i år med dette utsagnet til sin lett korpulente venn, før han noe seinere fulgte opp med litt eplekjekt å ta seg en rå reke ute på en tråler dagen etter vintesting, og innrømme at «Jeg er ikke i mitt livs form, så nå skal jeg bare spy litt»?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 13:10) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

20 tanker om “Luke 4

  1. Team Antonsen mener denne hendelsen er hentet fra en fisketur der både Eyvind Hellstrøm og Truls Svendsen må spy over ripa. Truls spiller mye på at han er korpulent så da antar vi at det er «Eyvind Hellstrøm» som kom med utsagnet.

    Dette er ikke fjernsyn Team Antonsen følger med stor interesse.

  2. Aristokattene synes dette høres ut som Ari Behn, som har en noe korpulent venn ved navn Per Heimly. Når og hvor dette er blitt sagt, vet vi ikke, men det er heller ikke dagens spørsmål.

  3. Penthouse Playboys er jo over gjennomsnittet opptatt av god mat og vin, og reker gjerne gatelangs mens vi tråler etter bedre restauranter. Noen ganger treffer vi på noen som er Truls opp av dage, andre dager støter vi på ryddehjelpen Hellstrøm. Slike traumer skylles ned med vin, og påfølgende blytunge dager hvor det eneste vi kan tenke på er at Hellstrøm kan komme og lage dagen derpå-mat til oss. Derfor må vi nok svare Eyvind Hellstrøm.

  4. Vi svarer idag Eyvind Hellstrøm. Noen av mange freske utsagn med/til hans nye parhest Truls Svendsen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s