Luke 8

For et par år siden spurte adventsquizsekretariatet om hvilke to ord som står skrevet på noe av det lille som er igjen av papir om bord i togene til NSB. Svaret viste seg å være «Uff, da!». Litterært sett kan Norwegian sies å ha kommet noe lenger, først og fremst fordi deres tilsvarende papirstykker er påtrykt en noe mer omfattende tekst, nærmere bestemt åtte ord. I tillegg er teksten bemerkelsesverdig nok slett ikke skrevet på norwegian. I dag er vi på jakt etter nettopp denne teksten. Hvilken tekst?

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:30) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

 

Quizaksen.no – Vi spør helst, vårt kall er ei å svare

21 tanker om “Luke 8

 1. Familien Hverdagsen tar denne på strak arm: «Om litt vil du føle deg fin» – pose, burde det jo strengt tatt stått, men det står, av en eller annen grunn, på utenlandsk: «In a while you will feel fine»-bag. Det er da også svaret vårt.

 2. Penthouse Playboys unngår selvsagt å fly noe annet enn privat jet, da turistklasse kan være ganske kvalmende. I privat-jet’en er der som seg hør og bør en hovmester med en silkepose for de gangene en er litt uvel. Hos norwegian har de «In a while you will be fine»-bag’er. As if.

 3. «In a while you will feel fine»-bag er også i bruk av same selskap. Så vi håpar at sekretariatet både er og kjenner seg gilde nok til å godta båe svara.

 4. Aristokattene svarer: «In a while you will be fine»-bag, og minstekatten håper hun ikke må bruke en i dag når hun skal fly Norwegian med Aina…

 5. Det er hyggelig å se at adventsquizsekretariatet følger opp gårsdagens luken med et sårt trengt hjelpemiddel, etter en bra kveld med Valentourettes.
  Vi håper teksten» » In a while you will be fine»- bag» faktisk stemmer og at formen er stigende.

 6. «In a while you will be fine»-bag

  Vennlig hilsen rytteren fra Norwegian!
  (Det er til spy, ikke søppel, på forhånd takk for hjelpen).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s