Adventsquizaksen 2018

Velkommen til den niende utgaven av førjulsstrias intellektuelle motbakkeløp:

Adventsquizaksen 2018!
Reglene er som følger:

 1. Man kan delta alene eller som lag, og man må melde seg på med lagnavn og beskrivelse av laget.
 2. Hver dag legges det ut et nytt spørsmål på et tidspunkt nærmere fastsatt etter algoritmer utarbeidet av Det internasjonale adventsquizforbundet.
 3. Svarer man korrekt innen en time får man tre poeng.
 4. Svarer man korrekt innen midnatt får man to poeng.
 5. Svarer man delvis rett kan man få ett poeng.
 6. Alle hjelpemidler er tillatt, husk at i adventsquiz og kjærlighet er alt lov!
 7. Den som har flest poeng når vi teller opp 1.juledag går seirende ut, vinner heder og ære og en vandrepokal.
 8. OBS: Sutring og klaging på motstandere, medspillere, adventsquizsekretariatet eller personer og/eller institusjoner tilknyttet dette, reglement (inkludert spørsmål, vanskelighetsgrad, tidspunkter, klagebehandling, inhabilitet, sekretariatets lemfeldige omgang med og fremleggelse av juridiske betraktninger osv.), surmuling, egotripper og annen generell oppførsel som drar tankene hen mot spesifikke mannlige portugisiske eller brasilianske fotballspillere, belønnes ikke nødvendigvis med poeng. Med bestikkelser stiller det seg naturligvis annerledes.

 

For påmelding: Skriv lagnavn og en kort beskrivelse av deg eller laget som kommentar på denne sida.

 

Logo2

quizaksen@hotmail.com

25 tanker om “Adventsquizaksen 2018

 1. Etter en oppsummering av de siste årene har rytterne i rideklubben avholdt et ekstraordinært styremøte hvor det ble besluttet at vi er nødt til å forsterke stallen. Vi har derfor utvidet rideklubben og stiller til start med X antall piker, og med to hovedryttere i spissen håper vi å manøvrere oss oppover tabellen i fellesskap selv om vi allerede nå mistenker at noen piker kan falle av og ri avgårde uten kustus og kontroll og dermed være ute av løpet. Vi svinger pisken og strammer tøylene og er klare for startskuddet. Melder herved på: Rideklubben Piker-88.

 2. Vi melder på laget «Team Antonsen». Formalia har dere fra tidligere år, det er ingen endringer i lagoppstillingen.

 3. Lag » Aristokattene » meldes herved på. Pensjonistmamma Eli + prinsessene Helene og Astrid. Våre bedre?? halvdeler bistår.

 4. Familien Hverdagsen stiller, selvfølgelig.
  Nærmere presentasjon er ikke nødvendig, da vi ikke helt vet hva vi skal si om oss selv, beskjedne som vi er. Det vi kan si er; Det blir ikke jul uten adventsquiz.

 5. Regionrevolusjonen er arvtakarane etter Oslo mett og tilfreds, og er (per no) sju litt for høgt utdanna folk i tredveåra, med base i Oslo og pendlarleilegheit i Bergen. Vi satsar på minst like god plassering som i fjor.

 6. The Ladies, Hanne, Janne og Ina, har med seg Herr Keys og mr Tveiten. Vi går på med en god dose motivasjon og er klare i år igjen.

 7. 4 år med endeløse diskusjoner og timesvise resultatløse nettsøk til tross..Dette er fantastisk adventsmoro. Vi stiller manns/kvinnesterke opp, og av bekvemmelighets/kontinuitets hensyn, eller bare mangel på kreativitet: Som Quizluncher’ne. Forsterket med nær familie må sies. Og til tross for Quizgeneralens irriterende integritet, og totale mangel på innside informasjon: Vi understreker at hard bedømming og/eller (nesten) uløselige luker vil bli anket/debattert I alle tenkelige sammenhenger- Hvertfall frem til 1.12.2019

 8. FamilienTV ønsker å prøve seg. Laget består av Herr Tvi og Fru Tve, kanskje med litt assistanse fra TviTve junior.

 9. Mental Istid stiller, har aldri prøvd motbakkeløp før så vi er spente. Hadde detta vært lett hadde sikkert alle gjort det…

 10. M&M
  Førstegangs adventsquizere er klare for en spennende Quizkamp. Strålende adventstid til dere alle….

 11. Melder på laget «Pommes frites-fri velferd» bestående av to ytterkanter av det politiske spektrumet. I det seneste laget, men vi ber LM forståelse.

 12. The Quizlings blir såklart med. Fint folk kommer alltid lite senare har jag hört.

  Laget består av två nördar och en svensk. Knall bra lag om man får säga så själv 😎

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s