Luke 12

«Som mamma hadde jeg det best når flokken var samlet, som for eksempel under parasollen en varm sommerdag. Jeg hadde solsengen i midten – og flokken min var rundt meg. Jeg sørget for å smøre dem med solkrem, få i dem nok vann og så var det istid. Vi var sammen. Nære. Vi nøt sol, bading og det å ha tid med og til hverandre. Det er ikke alltid så mye som skal til.»

Tro det eller ei: Dette er faktisk ikke hentet fra en blogg, men fra en tekst utgitt mellom to permer og solgt over disk. Den fantastiske historien er autentisk, med ett unntak: Ett ord mangler.

 

Hvilket ord?

 

 

Svaret sender du som kommentar nederst på denne sida innen klokka 23.59. Fasiten kommer rett over midnatt, og ditt svar blir ikke synlig for andre før dette. Reglene er som vanlig: Rett svar innen en time (klokka 12:44) gir laget tre poeng, rett svar innen midnatt gir to poeng. Delvis rett svar kan gi ett.

Og naturligvis: Alle hjelpemidler er tillatt!

17 tanker om “Luke 12

  1. Familien Hverdagsen er høysensitive både titt og ofte, og dermed passer jo dette høysensitive spørsmålet oss midt i den høysensitive blinken.
    Ordet som mangler er altså; høysensitiv!

  2. Etter en utrolig krevende dag med innsats langt utover det som er forsvarlig, svarer De som egentlig vant at det manglende ordet er «høysensitiv». Enkelte av lagets medlemmer må nå skjermes mot svada i all overskuelig framtid.

  3. Hest og rytter er i virkelig utakt i dag. Vi kjenner ikke teksten det refereres til og den lar seg dårlig google.

    Mens ryttere farer den ene veien og hestene den andre svarer vi at ordet som mangler er «ofte», og har en mistanke om at det er utdrag fra boken til Michelle Obama «Min historie». Uten at vi har noen intellektuell dekning for svaret.

  4. Man skulle tro at med et navn som Svadamene – så skulle vi være godt rustet til å innta den typen lektyre som vi er blitt utsatt for i dag. Men akk – dette var en tung prosess å komme gjennom. Men etter noen lange lesestunder som vi virkelig kunne vært foruten – har vi kommet frem til at det manglende ordet i oppgaveteksten er «langsom» – altså det å ha «langsom tid med og til hverandre». Og sitatet er hentet fra boken Sensitive Barn av Elisabeth Nordeng og Prinsesse Märtha Louise.

  5. Leskur Leikekarane har hatt en ydmykende dag med florlette, men dønn seriøse diskusjoner ute i biblioteker og bokhandlere om rosabloggerbiografier, mammabloggskriblerier, tredjerangs medienisser og hva en kobling i skyggene mellom Kardashians og Sylvi Listhaug egentlig impliserer for Quizaksen Mediekorporasjon. Vi kom frem til at det manglende ordet kunne kun være «mannlig», som i «Som mannlig mamma …»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s